HOROSCOP

HOROSCOP 28 octombrie 2021

Foto: Pinterest.com

Berbec Astăzi e o zi în care muncești mult, iar tot timpul tău pare să se scurgă la locul de muncă. Simți că nu mai ai timp pentru tine, iar asta nu e un lucru bun. Este în regulă să muncești, să te dedici pasiunii tale însă nu face din asta ceva ieșit din comun! Acordă-ți timp, mănâncă, relaxează-te, bucură-te, numai așa vei reuși să faci lucrurile să iasă și mai bine.

Taur
Găsești modalități noi de a-ți gestiona finanțele sau de a face ceva productiv, de care vei fi mulțumit pe o perioadă lungă. Pe măsură ce avansează ziua, te vei simți cu totul implicat într-o problemă sentimentală care se va rezolva seara. Ești pregătit psihic să accepți provocări și să rezolvi puzzle-uri.

Gemeni
Ideile creative de astăzi provin dintr-o colaborare. Ești dispus să rezolvi problemele care s-au ivit între tine și cineva special. Fii atent la dorințele celuilalt, iar astfel nu se vor mai ivi conflicte între voi. Comportamentul uneori impulsiv pe care îl manifești poate schimba starea celuilalt. De tine depinde să faci lucrurile să se manifeste cât mai bine.

Rac
Ziua începe cu o stare de spirit foarte bună, lucru care îi face pe cei din jur să îți iubească prezența. Spre seară, primești multă energie psihică datorită unor vești foarte bune venite din partea unui prieten drag. Imaginația ta se deschide și știi exact ce vrei să faci și cum să te bucuri cât mai bine de această stare de spirit.

CITEȘTE ȘI: Cele mai RĂUTĂCIOASE zodii

Care sunt zodiile care te MINT în faţă

Leu
Astăzi, te simți mai motivat și mai fericit decât de obicei și ești gata să faci față tuturor sarcinilor care ți se ivesc. Este posibil ca numeroasele telefoane pe care le primești astăzi să te copleșească însă îți regăsești liniștea și calmul lângă persoana dragă, la sfârșitul zilei.

Fecioară
Astăzi, ești realist. Faci față cu succes provocărilor și ești pregătit să iei problemele în mâini și să le faci față de unul singur. Odată ce responsabilitățile sunt în mâinile tale, ai numai de câștigat. Urmează-ți rațiunea și vei fi cel mai bun! Părerile celorlalți nu contează pentru nativul din zodia Fecioarei.

Balanță
Ești pregătit să pui emoțiile deoparte și să treci de partea realistă a lucrurilor. Acest aspect te va ajuta în special în problemele legate de muncă, unde e nevoie de tine mai mult decât oricând. Șefii se bazează pe tine în îndeplinirea termenelor-limită, iar tu faci față provocărilor.

Scorpion
Primești sfaturi importante despre gestionarea banilor, sfaturi care te ajută foarte mult în ceea ce dorești să întreprinzi. Pui la cale o mulțime de lucruri cu o persoană apropiată privind acest aspect al banilor și îți propui să realizezi ceva în avantajul vostru, o afacere proprie, probabil. Bazează-te pe rațiune.

CITEȘTE ȘI: Zodiile de care bărbații se îndrăgostesc IREMEDIABIL

Care sunt cele mai PESIMISTE zodii. Ferește-te cât poți de mult!

Săgetător
Aduci un spirit destins afacerilor și transformi stresul și agitația într-un cadru plăcut și detensionat. Deși ești conștient de cantitatea de muncă pe care o ai, faci față provocărilor și te înarmezi cu răbdare, pentru a duce toate lucrurile la bun sfârșit în timp util. Vei fi răsplătit pentru munca bine făcută.

Capricorn
Nu îți explici cum reușești să termini la timp toate proiectele, dar este un lucru foarte important, mai ales când vine vorba de termene-limită. Nu te grăbi, ia lucrurile cu calm și vei da un randament foarte bun în soluționarea tuturor lucrurilor.

Vărsător
Nu i-ai mai vizitat de ceva vreme pe cei dragi, iar ei se plâng de acest lucru. Ia-ți ziua liberă și fă-le o vizită pentru a-i împăca. Uneori, trebuie să facem și compromisuri, iar cel mai bun lucru pe care-l poți face astăzi este să te dedici familiei, care îți simte lipsa.

Pești
Simți nevoia să te întorci în trecut la o persoană pe care ai iubit-o cu adevărat însă nu știi dacă și ea simte la fel pentru tine. Acest lucru îți dă o mulțime de semne de întrebare. Tot ce trebuie să faci este să cauți persoana, pentru a vedea dacă, într-adevăr, și ea mai simte la fel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: