LIFESTYLE

Andreea Bănică, despre traumele copilăriei: ”Am crescut cu bătăi!

Cântăreața Andreea Bănică are tot ceea ce și-ar putea dori de la viață. Este împreună cu prima ei dragoste, Lucian Mitrea, are doi copii și o carieră de succes. Însă lucrurile nu au stat tot timpul așa, iar frumoasa blondă și-a deschis sufletul în timpul podcastului cu Alexandra Ungureanu.

Andreea Bănică a mărturisit că a avut de trecut traume imense, pentru că adolescența ei a fost presărată cu multe momente greu de îndurat.

”Am crescut cu certuri, cu scandaluri, cu bătăi. Atunci când cântam despre cer, trebuia să arăt cer. Dacă nu arătam cer și arătam pământ din greșeală, nu vrei să știi cum mi-o luam. Multe din aceste lucruri m-au ajutat ca om, m-au făcut puternică, dar în același timp mi-au creat frustrări și probabil că, la un moment dat, trebuia să apelez și eu la un specialist, care să mă ajute să trec peste acea perioadă. Nu am avut timp. Sunt foarte multe adunate și e foarte greu. Trebuie foarte mult timp pentru asta”, a povestit Andreea Bănică.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

”Îl auzeam cum ne înjură!”

Vedeta detaliase recent episoadele prin care a trecut din cauza faptului că tatăl ei picase în patima beției, la podcastul ”Acasă la Măruță”.

„Atunci când bea era cu totul și cu totul alt om. Eram atât de speriată încât aveam mâncărimi pe tot corpul. Știam că e plecat și că trebuia să vină. Mă băgam în pat și mă apuca mâncărimea peste tot, tot corpul, pe sistem nervos. Așteptam să vină acasă și să înceapă scandalul, știam că venea băut. Era cumplit”, a spus atunci Andreea.

„Îl auzeam de la etajul 1, pentru că era ecou până la 4. Auzeam cum ne înjură și cum ne face, pe mine, sora mea, mama mea. Ne făcea cu ou și cu oțet. Auzeau vecinii, mi-era așa de rușine. 15-16 ani aveam. Atât de tare m-a afectat. Au fost cei mai urâți ani din viața mea. Ne bătea, plecam de acasă. Ne-am ascuns în parcuri, se ducea la bunicii mei, băut fiind, ne căuta. Copil fiind, nu aveam nicio putere.

Am scăpat-o pe mama din mâinile lui de multe ori. Luam asupra mea tot ce puteam. Au fost atât de multe momente încât atunci când am făcut 18 ani, a venit acasă la un moment dat, a făcut scandal, eu crescusem și i-am dat un brânci încât l-am băgat sub masă. Tot ce am adunat s-a răsfrânt asupra lui. S-a șocat. I-am spus: «Dacă vreodată mai ridici mâna asupra mea sau a mamei, eu te omor cu mâna mea»”, a completat solista.

 

 

 

 

Comentarii: