LIFESTYLE

Fosta soție a lui Marian Drăgulescu, vedetă pe site-uri de adulți! A făcut milioane de euro

Larisa Drăgulescu a devenit cunoscută după ce s-a măritat cu marele gimnast, dar mai ales după divorț. Singură cu doi copii, și în certuri cu fostul bărbat, Larisa, care a cochetat și cu muzica o vreme, a pozat în Playboy, apoi și-a dat seama că e o pâine de mâncat pe această nișă.

Așa că fosta soție a lui Marian Drăgulescu a plecat în străinătate ca să facă bani. A lucrat în cluburi de noapte, în Germania și în Dubai, unde făcea și 50.000 euro pe lună.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

Investitor în imobiliare

Doar că a venit pandemia și i-a dat planurile peste cap. Larisa nu a mai putut să plece, dar s-a reinventat. Pe site-urile interzise minorilor.

„Activez pe o platformă pentru adulți, dar nu intru în live cu ei. Eu le fac filmulețe interzise minorilor și cam atat. Fac și poze. O fac din ianuarie 2021. Înainte lucram în cluburile de noapte din Germania, a venit pandemia și am decis să mă retrag”, a povestit Larisa, care s-a și măritat anul trecut pentru a doua oară.

Și i-a mers din ce în ce mai bine. A strâns o avere colosală, de peste 2.000.000 de euro, pe care-i investește în imobiliare.

 

 

 

Comentarii: