HOROSCOP

HOROSCOP 29 ianuarie 2022

52403531 - background of the horoscope concept.

Berbec Dragostea se află pe agenda ta de astăzi. Tu și partenerul vreți să stați împreună și să vorbiți. Comunicați bine, iar sentimentele intense dintre voi sunt evidente pentru amândoi.. Dacă sunteți împreună de ceva vreme, vorbiți despre un angajament sau despre o nuntă. Bucură-te de ziua asta.

Taur
Un eveniment festiv are loc astăzi în casa ta. Este ziua de naștere a unui membru al familiei? O mulțime de glume vesele au loc, alături de discuții intense despre subiecte profunde și povești despre evenimente ciudate care au loc în întreaga lume. S-ar putea să faci planuri pentru o altă petrecere la casa altcuiva.

Gemeni
Cartierul tău este un loc aglomerat astăzi. Sau poate auzi despre un eveniment social, politic sau umanitar la care vrei și tu să participi. Ai putea să înveți ceva și să descoperi o cauză care va însemna mult pentru tine. Sau, de ce nu? Dragostea poate înflori.

Rac
Din punct de vedere financiar, lucrurile par să meargă grozav pentru tine și, prin urmare, plănuiești să faci o investiție în casa ta. Este un moment bun pentru a-ți transforma energia spre îmbunătățirea propriului spațiu. Du-te și distrează-te!

CITEȘTE ȘI: De ce SE DESPARTE de tine în funcţie de zodie

Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun cât ești de ORGOLIOS

Leu
În acest moment, concentrarea ta maximă e fie pe un un grup cu care ești afiliat, fie pe subiect intelectual în care ai un interes intens, sau poate pe ambele! Artele, în special scrisul și desenul, ar putea fi printre aceste subiecte. Câțiva dintre cei mai apropiați prieteni îți împărtășesc interesul, în special o femeie care locuiește în apropiere, așa că te poți aștepta la niște discuții interesante în următoarele zile.

Fecioară
Decizi să-ți petreci o mare parte din zi singur acasă sau lucrând la un proiect creativ. Intelectul și imaginația ta funcționează la un nivel înalt, iar prietenii te inspiră. Aceasta este de fapt o zi bună pentru a-ți folosi talentul artistic. Perspectiva și viziunea ta vorr avea rezultate emoționante. Muncește din greu!

Balanță
Așteaptă-te să fii înconjurat de dragoste și afecțiune autentică. Prietenii, membrii familiei și un partener romantic foarte special îți acordă mult mai multă atenție decât de obicei. Participi la o activitate de grup sau un alt eveniment social unde vor face schimb de multe informații, inclusiv numele și numerele de telefon ale celor care s-ar putea dovedi a fi contacte importante de afaceri.

Scorpion
Dragostea idealistă îți iese în cale. Acest lucru implică un coleg sau, eventual, pe cineva dintr-un grup de prieteni, sau chiar o persoană neașteptată. Ar putea fi cineva pe care nu l-ai considerat niciodată mai mult decât un prieten. Oricine ar fi, este prea perfect pentru a fi adevărat. Ține minte că acesta este primul val de pasiune iar pentru ca romantismul să aibă succes trebuie să iubești și defectele unei persoane.

CITEȘTE ȘI: Cum stai cu BANII în funcție de ce ZODIE ești

Romantic, prefăcut sau narcisist? Ce fel de BĂRBAT este în functie de zodie

Săgetător
Te așteaptă călătoria cu avionul, în compania unor prieteni. Un grup la care ești afiliat va dori să faceți o excursie împreună, într-un loc asociat cu tradițiile artistice sau spirituale. Partenerul tău romantic te va însoți, devenind astfel o evadare romantică și o aventură. Ia bani cu tine! Prietenii tăi vor dori să meargă în locuri frumoase.

Capricorn
O pauză norocoasă te va duce într-o categorie financiară mai mare decât erai acum două zile,. Problemele de carieră, poate cele care privesc artele, vor fi implicate. Tu și partenerul tău romantic veți dori să ieșiți și să vă sărbătoriți norocul; totuși, asigură-te că nu exagerezi. Vei dori să te simți absolut fabulos mâine, astfel încât să te poți bucura în continuare de succesul tău.

Vărsător
Un eveniment social aduce în viața ta o nouă persoană fascinantă, dintr-o cultură diferită. Această persoană va ajunge să vă vorbească ore întregi despre o serie de subiecte interesante care vă interesează pe amândoi. Întâlnești și alți oameni interesanți, iar unii ar putea deveni prieteni, dar această persoană va deveni un prieten foarte apropiat sau un partener romantic. Asigurați-vă că faceți schimb de numere de telefon.

Pești
Te îndrăgostești de cineva pe care îl cunoști la serviciu? Dacă da, descoperi că sentimentele tale sunt reciproce. Colegul tău te contactează prin telefon sau prin e-mail să te invite în oraș. Alți oameni vor fi prezenți, dar acest lucru nu vă va împiedica să vă cunoașteți mai bine și să vă dați seama că această relație este promițătoare. Singura problemă este că s-ar putea să fie nevoit să-l ții sub pălărie o vreme, cel puțin la serviciu.

 

 

 

 

 

Comentarii: