LIFESTYLE

Andreea Berecleanu, atac la adresa foștilor colegi de la Antenă din cauza teledonului: ”Ceri de la un popor care nu are!”

teotrandafir.com

A renunțat de curând, după două decenii la pupitrul Observatorului, și lumea spune că nu s-a despărțit în termeni amiabili de trustul patronat de familia lui Dan Voiculescu. De aceea, Andreea Berecleanu nu a avut acum nicio reținere să-și spună sincer părerea despre teledonul organizat astăzi de Antena Group și Fundația Mereu Aproape, pentru a strânge bani pentru utilarea secțiilor ATI cu echipamente și aparatură medicală. Emisiunea a fosr difuzată pe cinci canale TV simultan: Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV și Antena 3, iar gazde au fost Alessandra Stoicescu, Dan Negru, Mihai Morar și Mihai Gâdea.

Andreea Berecleanu nu și-a menajat deloc foștii colegi pe contul ei de Facebook. Fosta vedetă a știrilor din Antenă a punctat că situația este dramatică peste tot în lume, însă nicăieri nu s-a făcut un teledon. Berecleanu a menționat că da, e firesc ca oamenii cu putere financiară să doneze, dar în tăcere, fără acest gen de expunere.

Citește și: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

„Sper ca tot ajutorul să fie REAL”

„Sigur ca nu îți bagă nimeni cu forța mâna în buzunar, dar acum e sfâșietor să ceri de la un popor care NU ARE DE UNDE! Un popor care S-A SACRIFICAT DESTUL! De peste 80 de ani! S-au sacrificat părinții și bunicii nostri, acum se sacrifică aceste generații. E de înțeles ca firmele să doneze, dar ÎN TĂCERE! Sau persoanele care au putere financiară. Avem prieteni care au făcut deja asta, avem oameni din familie care au știut drumul atunci când au avut de făcut o donație!
De ce trebuie expunere pentru așa ceva? Sper ca tot ajutorul să fie REAL pentru cei care au nevoie și sper ca medicii aflați în prima linie să-l primească! Vreau să știți un singur lucru”, este o parte din mesajul postat de Andreea Berecleanu pe Facebook.

 

 

Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

Comentarii: