LIFESTYLE

Andreea Esca i-a urat soțului de ziua lui, în fața lumii! Mesajul inedit postat de celebra prezentatoare a strâns aprecierile admiratorilor

Andreea Esca și Alexandre Eram formează unul dintre cele mai solide cupluri din sho-bizz-ul românesc. S-au îndrăgostit acum 23 de ani și s-au căsătorit în 2000, la Catedrala Sfântul Iosif din București. Au doi copii: pe Alexia, fiica lor, și pe fiul Aris.

Dar chiar dacă au trecut anii peste ei și nu mai sunt nici la început, nici la prima tinerețe, cele două vedete nu se plictisesc împreună. Astfel că astăzi, 27 martie, când Alexandre Eram a împlinit frumoasa 53 de ani, celebra soție i-a făcut o urare inedită, în văzul tuturor. Adică pe Instagram.

CITEȘTE ȘI: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

„La mulţi ani băiatului care pare că închide ochii (romantic), dar de fapt calculează! Câți oameni au fost la Cluj, cât costă tiparul pentru următorul magazin, câți metri pătraţi de lemn sunt necesari pentru şură, cât de lungă să fie traversa pentru scările de la birou, câte referinţe de ojă sunt suficiente, câte evenimente avem de organizat anul ăsta, câte tablouri sunt de înrămat pentru proiectul următor, câți ani de facultate mai are Aris, câte acte are de verificat pentru Alexia, câți ani o mai ține într-un dans nebuna asta de Andreea…. Berbec Style! M-am prins într-un final și care e diferența clară dintre noi: mie îmi place să joc table şi lui, şah!”, a scris prezentatoarea iconică a Știrilor PRO TV pe pagina ei.

Citeste mai mult
Comentarii: