LIFESTYLE

O dată a împlinit 50 de ani! Rona Hartner a făcut două petreceri, una în Franța și alta la București

Pe 9 martie, Rona Hartner a schimbat prefixul. Artista s-a bucurat, așa cum doar ea știe, că a împlinit 50 de ani. Mai ales că în ultimii ani, Rona a trecut prin cel mai greu moment din viața ei: lupta cu cancerul.

Așa că îndrăgita actriță a avut nu una, ci două petreceri aniversare. În Franța și în România. Iar dacă acasă a petrecut cu prietenii și cu familia, acasă, cu meniu de post, la București a fost altceva.

„Mi-am făcut ziua de naștere în București, a fost o idee a prietenei mele, cu care colaborez. Trebuia să facă un festival la Arcub și s-a gândit la mine ca să fiu un simbol al iubirii, așa. Am participat cu spectacolul meu cu lăutarii și în același timp s-a gândit să îmi facă o surpriză să îmi sărbătoresc și ziua mea de naștere. Au organizat ei absolut totul, așa că eu doar am invitat foarte mulți prieteni.

CITEȘTE ȘI: Studiu alarmant al specialiştilor: Ce riscăm dacă petrecem mult timp în faţa televizorului – e foarte GRAV

Mi-am făcut astfel ziua de naștere a doua oară, prima dată fiind pe 9 martie, pentru 50 de ani. Mi-au fost alături și persoanele dragi din familia mea, dar și colegii de la “Te cunosc de undeva””, a povestit Rona Hartner pentru Click!

A ajuns tortul meu în București, creat în Anglia, de o clujeancă de-a noastră, Elena. L-a creat joi și vineri l-a trimis pe avion, nu se poate așa ceva”, a mărturisit îndrăgita actriță.

Comentarii: