HOROSCOP

HOROSCOP 28 martie 2023

BERBEC Astăzi, astrele sunt de partea ta. Te vei bucura de o zi liniștită în care totul merge ca pe roate şi te vei simţi ca în al nouălea cer. Pe planul sentimental, totul îţi merge de minune şi simţi că ți-ai găsit jumătatea. Cu cât oferi mai multă iubire, cu atât primeşti mai mult. Stai bine la capitolul financiar însă e momentul să te gândeşti şi la economii.

TAUR
La începutul zilei, eşti cam agitat şi simţi că nimic nu e aşa cum ar trebui să fie, însă nu e cazul să te impacientezi. Spre seară, te mai liniștești puţin şi vezi că te-ai consumat degeaba. A doua parte a zilei este prielnică pentru o ieşire romantică ce te face să uiţi de problemele adunate peste zi, iar prezenţa persoanei iubite te ajută mult.

GEMENI
Chiar dacă toată ziua vei munci şi nu vei avea timp liber mai deloc, vei primi răsplata mult așteptată. Asta arată că eforturile tale nu au fost în zadar, iar munca ta va fi, în sfârşit, valorificată, „după muncă şi răsplată”. Din punct de vedere financiar, eşti mulțumit, dar la capitolul dragoste, mai ai de lucrat.

RAC
Racii sunt puşi pe fapte mari şi au totul de partea lor. Energia este la cote maxime, iar starea de spirit este prielnică. Te simţi invincibil, iar ambiţia nu lipseşte, ba, din contră, lupți cu îndârjire pentru a obţine ceea ce vrei. Ai încredere în tine însuți şi demonstrează-ţi talentele, meriţi asta! Relaţiile cu cei din jur încep să se consolideze din ce în ce mai bine. Ţine-o tot aşa!

CITEȘTE ȘI: Legătura dintre semnul zodiacal și stilul alimentar. Alimentele potrivite fiecărei zodii

LEU
Dacă te-a supărat cineva, e timpul să ierţi. Nu mai fi aşa încăpățânat şi orgolios, ci încearcă să comunici mai mult, chiar dacă, poate, nu ai greşit tu. Discuțiile în contradictoriu nu te lasă rece. Nu uita că totul se rezolvă prin comunicare! Astăzi nu este indicat să te afirmi la locul de muncă, e posibil ca ideile tale să nu fie cele mai bune, iar asta te va indispune şi mai tare.

FECIOARĂ
Multă voie bună şi distracție se anunţă pentru cei născuți în acest semn zodiacal. Azi te simţi în elementul tău şi simţi numai fluturi în stomac. O fi vreo nouă iubire? Sau doar o iubire mai veche ce reînvie? Ori una, ori alta, important este că te face să tremuri de fericire, iar asta te binedispune la maximum.

BALANȚĂ
A venit momentul să ai o discuţie cu partenerul de viaţă. Te simţi neapreciat sau dat uitării; oricare ar fi motivul, e clar că ceva nu-ţi convine şi ar fi indicat să discutaţi. Dacă ai o problemă de sănătate, trebuie să te mobilizezi şi să mergi la medic. Nu mai amâna! Te-ai stresat cam mult în ultima perioadă şi de aceea îţi recomandăm mai multă odihnă şi relaxare.

SCORPION
Per total, totul e bine, însă parcă lipseşte ceva şi nu știi ce anume. Încearcă să uiţi de micile probleme şi nu mai visa la perfecțiune. În ultima perioadă, ai cheltuit cam mult, ar trebui să te gândeşti şi la viitor. În relaţia de cuplu, treburile încep să scârțâie şi ar trebui luate măsuri în această privință. Îţi recomandăm să nu fii impulsiv.

CITEȘTE ȘI: Cele mai CREATIVE zodii. Nativii acestora fac lucruri de-a dreptul extraordinare

SĂGETĂTOR
Hmm… Te-ai cam deconectat de tot de prietenii tăi, iar asta nu e bine. Nu pune mereu munca pe primul loc, ci încearcă să te mai şi distrezi cu prietenii. Evadează puţin din cotidian şi fă-ţi timp pentru tine însuți și pentru cei din jurul tău. Nu uita că ei îţi sunt alături. E timpul să ieşi din rutina pe care ţi-ai format-o şi mai încearcă ceva nou, e momentul potrivit!

CAPRICORN
O veste buna vine, în sfârşit, iar asta te face mai bun, mai ambițios şi mai încrezător în forțele proprii. Prietenii îţi sunt aproape, iar iubitul te sprijină neîncetat. Ţine cont de sfaturile partenerului de viață. La locul de muncă îți asumi multe responsabilități pe care vei reuși să le duci la bun sfârşit, iar efortul tău nu va rămâne neobservat.

VĂRSĂTOR
Nu te mai lăsa dus de val şi fii cu picioarele pe pământ! Știm cu toţii că tentațiile sunt mari, dar ai grijă: ce e în exces strică. Apreciază mai mult persoanele de lângă tine şi nu vei avea nimic de pierdut. Fii mai ambițios şi nu te lăsa intimidat de colegii de serviciu care îți pot pune beţe-n roate, căci doar aşa vei reuşi să realizezi tot ce ţi-ai propus!

PEȘTI
Dacă până acum nu ai avut curajul să mergi într-o călătorie spontană, a venit timpul să faci asta. Consideră că e o răsplată binemeritată pentru munca asiduă pe care ai depus-o în ultima perioadă. În viaţa de cuplu e posibil ca lucrurile să se îmbunătățească, iar asta te face să debordezi de fericire.

 

 

 

 

 

Comentarii: