LIFESTYLE

Andreea Marin, analizată de Dana Budeanu! ”Ca stil, e zero barat!”, e verdictul creatoarei-fenomen

Dana Budeanu este poate cel mai mediatizat personaj al mediului online. Ce spune ea, devine rapid viral, iar vedetele de la noi par să fi căpătat o adevărată fobie în sensul ăsta. Se tem să intre în gura Danei, deși e greu să ”oprești tăvălugul”.

Iată că a venit rândul Andreei Marin să fie analizată în timpul „Verdictului“. Dana Budeanu a vorbit mai întâi despre formele celei supranumite „Zâna Surprizelor“.

„Andreea Marin a avut o perioadă foarte scurtă în viața ei în care a fost slabă și asta a fost în momentul în care a început «Surprize, Surprize» la TVR. După aceea, metabolismul nu a mai ajutat-o și a dobândit formele pe care le are acum.

După părerea mea, e mai bine așa decât era înainte pentru că ea nu are conformația care să-i permită real să fie o filiformă. Cu toate că este o femeie înaltă, conformația ei de la talie în jos este caracteristică unei femei cu forme“, a fost ”verdictul” Danei Budeanu.

CITEȘTE ȘI: Cum să îți antrenezi TOT corpul în doar 15 minute /VIDEO

”Merge la sală doar pentru vreo pomovare!”

Andreea Marin nu a scăpat de criticile Danei în ceea ce privește mersul la sală. „Ea nu este o femeie care face sport, știu că a mai postat cum e la sală și cum transpiră. Da, nu, Andreea Marin merge la sală o dată la 100 de ani când trebuie să facă o promovare, nu are o rutină din asta. La o conformație ca a Andreei Marin este necesar să mergi la sală atunci când vrei ca fundul și pulpele să-ți stea într-un fel!

În momentul în care silueta Andreei Marin a evoluat către cea de astăzi, ea a înțeles că fusta trebuie să fie sub genunchi, a înțeles niște mici trucuri vestimentare pentru care o felicit. Nu ca stil, că aici e zero barat, ca direcție e ok. Nu are stil, a trecut ca mai toate vedetele de la noi prin mai toate stilurile, ba era pe rock, ba era pe (stil) Audrey Hepburn… nu poți așa ceva“, a spus Dana Budeanu despre fosta prezentatoare.

 

 

Comentarii: