LIFESTYLE

Andreea Marin, cu sinceritate despre iubitul consul: ”N-a fost dragoste la prima vedere!”

Andreea Marin și fostul consul Adrian Brâncoveanu au o relație din 2017. S-au menținut o vreme extrem de discreți, însă acum nu mai e cazul. Locuiesc împreună în vila Andreei din Pipera, alături de fiica ei, și se comportă practic ca o familie.

Au fost multe zvonuri, povești de tabloide, după ce vedeta tv și diplomatul și-au asumat povestea. Ba chiar a apărut în story și un inel, celebră copie după inelul de logodnă al lui Ladi Di.

Însă deocamdată, fosta prezentatoare și moderatoare tv își anunță clar admiratorii că nu le face surprize-surprize. Iar după deja trei mariaje eșuate, nu se aruncă și-n al patrulea. Cel puțin, nu acum.

„În momentul în care va fi cazul, voi spune. Nu există un astfel de plan. Da, locuim împreună. Nu trebuie să fiu măritată pentru asta!”, spune Andreea Marin într-o intervenție la Antena Stars.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE! Cum devine o fotografie de nuntă într-adevăr MEMORABILĂ!

”Lucrurile au venit în timp!”

Cât despre povestea pe care o trăiește de 4 ani, Andreea Marin le face într-adevăr o mare surpriză fanilor ei. Pentru că este foarte sinceră, directă și spune lucruri pe care altădată le-ar fi ținut doar pentru ea, așa cum ar fi momentul în care s-a produs apropierea dintre ea și Adrian.

”Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi.

N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos”, a mărturisit vedeta.

 

 

 

 

 

Comentarii: