LIFESTYLE

Reacția dură a lui Alex Velea, după ce Fulgy a jignit-o pe Antonia: ”Trebuie să te internezi!”

sursa: playtech.ro

Fiul Clejanilor s-a întors din nou în centrul atenției. Din păcate pentru lăutari, nici băiatul lor nu e mai breaz decât fiica Margherita.

Tot drogat la volan a fost găsit și Fulgy, care la o razie obișnuită din weekend-ul trecut, a fost testat și găsit pozitiv la canabis.
Ca și sora lui, băiatul Vioricăi și-al lui Ioniță a avut aceeași atitudine sfidătoare, în fața INML-ului. Și a continuat spectacolul îndoielnic și pe canalul propriu de Youtube, cu diverse spovedanii.

Într-una dintre ele, Fulgy a menționat cum că, de fapt, el nu ar fi prizat canabis, ci a fost la un grătar cu Alex Velea și ar fi inhalat din ceea ce au fumat oamenii cântărețului.

Ulterior, a încercat să se scoată în fața lui Velea cu mesaj: ”„Vă rog frumos presa, sunt în stare să merg și la pușcărie pentru acești oameni minunați: Alex și Antonia.

Au o familie frumoasă și cei mai simpatici copilași. Nu le stricați imaginea din cauza mea, vă rog frumos. Faceți-mă pe mine de râs, nu pe ei, pentru că ei sunt exemplul României de «Așa,da»”.

CITEȘTE ȘI: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

”N-ai discernământ!”

Doar că o minune nu ține nici cât un fum de țigară când vine vorba de Fulgy. Băiatul Clejanilor a uitat probabil ce spusese anterior și a postat pe Instagram un mesaj vulgar la adresa Antoniei, partenera de viață a lui Velea.

A făcut referire la primul ei mariaj cu Vincenzo Castellano și a continuat cu fraza ”aia merită milioane de euro pe ea și frișcă”. Deși s-a abținut până atunci, Alex Velea a răbufnit, pe Instastory.

„O să te iert pentru toate prostiile pe care le-ai debitat, fiindcă nu ai descernământ și pentru că îți respect părinții.Trebuie să te internezi repede de tot.

Ori te arestează și tu nu ești de pușcărie, ori o să te bată lumea rău, că nu ești nici de bătaie. Salvați-l pe Fulgy!”, l-a pus la punct Alex Velea pe fiul lăutarilor.

 

 

 

 

Comentarii: