HOROSCOP

HOROSCOP 7 iunie 2021

Berbec Sunteți destul de impulsivi în această zi și nu țineți cont de sfaturile persoanelor din jurul lor. Dați dovadă de diplomație în anumite situații, pentru a evita anumite conflicte. Pe planul sentimental, vă petreceți timpul cu partenerul și copii. S-ar putea ca astăzi să terminați nişte discuţii cu câteva persoane apropiate, ce nu mai suportau aşteptare.

Taur
Aveți parte de o întâlnire care vă va pune pe gânduri. Vă gândiți la o posibilă relație cu această persoană. Veți avea câteva discuții cu șeful, iar asta vă aduce o stare de îngrijorare. Veți intra astăzi într-o stare de meditaţie continuă, priviți foarte atenţi spre propria persoană, vă analizați şi vă puneți tot felul de întrebări.

Gemenii
Aveți nevoie zilele acestea de odihnă. Plus de asta, e posibil ca relațiile amoroase să aibă de suferit din cauza unor neînțelegeri de moment. Astrologii vă recomandă să vă păstrați calmul. Sunteți preocupați mai mult de viitorul vostru, de ceea ce veți face peste un an, peste doi ani. Sunteți în căutarea unui job stabil, care să vă aducă un venit satisfăcător.

Rac
Aveți o discuție în contradictoriu cu o persoană de sex feminin, ceea ce vă face să fiți destul de tensionat. Spre seara veți primi o vestă bună de la o persoană cu care nu ați mai discutat de ceva timp. Aveți șansa să evoluați foarte mult cu această ocazie. Vă veți gândi astăzi mai mult la sănătate şi veți încerca să faceți nişte investigații.

CITEȘTE ȘI: Alimentația nativilor din zodiile de AER. Alimente benefice și alimente PERICULOASE

Alimentația nativilor din zodiile de APĂ. Alimente benefice și alimente PERICULOASE

Leu
De dimineață veți primi o ofertă de colaborare pentru un proiect care vă va aduce foarte multe venituri. Analizați bine înainte situația, apoi să acceptați. E posibil să fie mult de muncă și să nu fiți în starea necesară. Vă veți dedica întreaga zi studiului, veți încerca să recuperați din urmă ceea ce nu ați rezolvat la timp şi vă veți concentra mult să obţineți nişte calificative bune.

Fecioară
Prima parte a zilei este destul de obositoare atât pentru dvs., cât și pentru cei din jur. Astrologii vă sugerează să vă faceți o listă cu cele mai importante lucruri pe care le aveți de făcut și să vă țineți de ea, altfel riscați să nu rezolvați nimic. Cea de-a doua parte a zilei se termină destul de bine, alături de familie, într-un loc restrâns.

Balanță
Starea voastră de sănătate nu e prea bună în ultima perioadă, ceea ce vă face să renunțați la o excursie deja programată cu prietenii. Veți merge la muncă, unde veți afla că veți avea un program scurt, datorită faptului că este aniversarea șefului. Mai mult decât atât, toţi angajații vor fi invitaţi în weekend să se distreze la o cabană.

Scorpion
Spiritul critic nu e întotdeauna potrivit, ceea ce se vede și în cazul de față. Aveți o discuție destul de aprinsă cu șeful de la muncă. După-amiaza o petreceți cu familia, iar asta vă mai liniștește puțin. Nu vă vețo simţi prea bine astăzi şi veți alege să rămâneți în pat pentru a vă odihni.

CITEȘTE ȘI: Alimentația nativilor din zodiile de AER. Alimente benefice și alimente PERICULOASE

Alimentația nativilor din zodiile de APĂ. Alimente benefice și alimente PERICULOASE

Săgetător
Veți primi un cadou semnificativ de la persoana iubită, iar asta vă va bucura foarte mult. Plus de asta, în această zi sunteți plini de energie și vă rezolvați proiectele de la muncă înainte de termen. Ar fi cazul să luați o mică vacanţă pentru a vă relaxa şi a scăpa de stres. Veți începe astăzi căutările, încercând să găsiți cele mai bune variante pentru biletele de avion.

Capricorn
Nu vă treziți în cea mai bună formă și aveți tendința de a ridica tonul la cei din jur. După-amiază, un prieten vă invită la o petrecere de ziua lui, dar partenerul dvs. nu este de acord să mergeți. Ar fi bine să vă gândiți și la persoana de lângă dvs. și să încercați să nu fiți egoist. Veți avea o zi foarte grea, plină de probleme care trebuie rezolvate pe loc.

Vărsător
La începutul zilei veți primi un telefon de la o rudă care vă emoționează extrem de tare așa că vă gândiți serios să mergeți câteva zile în vacanță la această persoană. Aveți grijă în privința afacerilor, s-ar putea să fie nevoie de intervenția unui avocat. Situațiile prin care veți trece astăzi vă vor schimba cu totul percepția despre lucruri.

Pești
Sunteți cam obosit și destul de indispus în prima parte a zilei. Astrologii vă recomandă să faceți câteva activități prin casă, alături de copii, pentru a vă schimba starea, potrivit horoscop zilnic. Pe planul profesional totul decurge foarte bine. Aveți parte de o surpriză neaşteptată. Veți primi vizita unor colegi din liceu.

 

 

 

 

 

 

Comentarii: