LIFESTYLE

Andreea Marin, declarație-șoc despre Mihaela Rădulescu: ”Nu am mai întâlnit pe cineva atât de obsedat de persoana mea!”

Au fost soțiile aceluiași bărbat – Ștefan Bănică junior – și s-au duelat mereu în audiențe și show-uri tv. S-au scris mii de articole, s-a dezbătut problema peste tot în mass-media, dar parcă niciodată lucrurile nu au fost punctate atât de clar de Andreea Marin. Ați ghicit, este vorba despre eterna rivalitate cu Mihaela Rădulescu, pe care acum ”zâna” o certifică prin afirmațiile făcute recent la emisiunea lui Mădălin Ionescu de la Metropola TV.

„Nu pot să-mi dau seama dacă ea m-a enervat cel mai tare în media. Pur și simplu… da… nu mi-a făcut plăcere să văd atâtea… În ciuda încercărilor mele de a fi un om civilizat, de multe ori nu am avut cu cine!”, a răspuns vedeta tv când a fost întrebată de moderator despre Răduleasca.

Andreea Marin a lămurit și chestiunea vis-a-vis de participarea ei la PRO TV, la sow-ul „Uite cine dansează!”, acolo unde a fost colegă de platou cu Mihaela Rădulescu. ”Emisiunea în care am apărut împreună nu era emisiunea ei. Fiecare avea rolul bine determinat, nu a avut nici o importanță pentru mine că e sau nu în emisiune.

Eu am primit un rol, ca jurat, am fost întrebată dacă îmi doresc asta, mi-a fost prezentat proiectul, mi s-a părut interesant…îmi place dansul. Mi-a fost foarte ușor să aleg dacă iau parte la acest show, sunt un profesionist.

Nu decid în funcție de altcineva care apare pe acolo! N-are nici o relevanță treaba asta pentru mine, eu sunt stăpână pe mine, îmi cunosc valoarea și posibilitățile ca profesionsit! Nu trebuie să mă sperii de nimeni, nici gând!”, a explicat ”zâna”.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

”Audiența mea era uriașă față de a ei!”

Dar care a fost reacția Andreei Marin când ”diva de la Monaco” a făcut-o „vită”, într-o interceptare telefonică, într-un dosar al fostului ei soţ Elan Schwartzenberg?

”Eu am fost umană tot timpul și chiar am încercat să fac lucrurile să meargă… Dar după o asemenea apariție în presă… Asta e, e alegerea fiecăruia. Eu nu am mai auzit așa ceva, e incredibil. Era supărată că aveam o realizare.

Atât a putut ea gândi în acel moment! Am simțit atunci că intuiția mea e bună, eu văd oamenii așa cum sunt! Întotdeauna!”, a replicat Andreea Marin.

Vedeta a lăsat diplomația deoparte atunci când a fost întrebată și dacă există un personaj mai intruziv decât Mihaela Rădulescu. ”Atât de intruziv, nu! Atât de ambițios, perseverent, ani de zile în a încerca să mă tragă în jos, pur și simplu…

N-am mai întâlnit pe cineva atât de obsedat, până la urmă, de persoana mea! E trist! Între noi nu era deloc o competiție! Audiența mea era uriașă față de audiența emisiunii de duminică, de atunci, care era mult mai mică… Nu se puteau compara! Nu era o competiție, nu eram pe același tronson orar…

Era, pur și simplu, o chestiune, cred eu… mă simțea ca pe o femeie care îi amenință întâietatea sau ceva de genul ăsta. Nu pot să-mi explic, pentru că eu nu aș putea să gândesc la fel”, a încheiat Andreea Marin.

 

 

Comentarii: