LIFESTYLE

După Catanga și Nelu Ploieșteanu, s-a stins și Gabi Luncă! Coronavirusul i-a fost fatal

Vineri la miezul nopții, o altă știre avea să îndolieze muzicii lăutărești din România. Una dintre cele mai iubite cântărețe care a existat vreodată, Gabi Luncă, a părăsit și ea această lume, la vârsta de 82 de ani, după ce în doar o săptămână se stinseseră pe rând Cornelia Catanga și Nelu Ploieșteanu.

Artista era internată de două săptămâni la Terapie Intensivă, în Spitalul Județean Ilfov, după ce fusese diagnosticată cu noul coronavirus. Luase virusul de la menajeră și ajunsese la spital slăbită, avea nevoie de oxigen, fără a fi însă intubată.
Anunțul trecerii sale în neființă a fost făcut de Rebeca Onoriu, fiica sa cea mică, pe contul de Facebook.

CITEȘTE ȘI: BOALA care l-a răpus pe Regele Mihai. Cum se manifestă și cât de dureroasă este

Dramele din viața unei cântărețe mult iubite

Cea mai cunoscută cântăreață de muzică de petrecere din România, Gabi Luncă, nu mai cânta de ceva vreme decât muzică religioasă.

Viața ei luase o întorsătură neașteptată, și asta din cauza dramelor trăite de artistă. Gabi Luncă se rugase mult în tinerețe ca să aibă un copil și i-a promis lui Dumnezeu că se va pocăi, dacă va rămâne însărcinată.

A rămas gravidă și a născut o fetiță. Doar că la doar două luni, copila a primit diagnosticul de enecefalită. ”Era neagră la faţă, cum e pământul, era desfigurată. A murit pentru că n-am putut să-mi ţin jurământul făcut”, dezvăluia chiar Gabi Luncă în cartea sa, ”Povestea vieții noastre”.

Apoi, în 2009, medicii i-au transmis că are cancer la sân. S-a rugat mult și s-a tratat. ”M-am operat, am făcut tratament, tot ce au spus medicii, şi am scăpat. Dumnezeu m-a scăpat.”, mărturisea artista, care după ce învinsese perfida maladie, se hotărâse să nu mai cânte decât muzică religioasă.

 

 

 

 

 

Comentarii: