LIFESTYLE

Andreea Raicu, ofertată să pozeze goală! Câți bani a refuzat vedeta de la Playboy

ampress.ro

Andreea Raicu este de multă vreme una dintre cele mai apreciate apariții feminine de la noi. Iar de-a lungul timpului, fosta vedetă tv și manechin de succes în urmă cu câțiva a mers la brațul unor bărbați râvniți, de la fotbalistul Cristi Chivu la artistul Tudor Chirilă și până la Horia Tecău.

N-a avut noroc în dragoste, se pare, pentru că niciuna dintre relațiile Andreei Raicu nu s-a finalizat cu mersul la altar.
Ba chiar, frumoasa șatenă s-a luptat mulți ani cu o depresie cruntă, și asta din cauza unor traume din copilărie, iar asta și-a pus amprenta asupra vieții ei amoroase.

Totuși, în ciuda faptului că n-a avut practic succes în viața privată, Andreea a rămas una dintre femeile dorite ale show-bizz-ului românesc. De bărbați, dar și de revistele destinate adulților.

CITEȘTE ȘI: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

”Nu m-aș mai fi simțit confortabil!”

Andreea Raicu a primit multe oferte de a poza în reviste pentru bărbați. Nud, desigur. Însă dacă propunerile au fost extrem de generoase, cu bani mulți puși la bătaie, vedeta a declinat pe rând toate invitațiile.

Andreea a recunoscut totul în emisiunea „La Măruţă”, acolo unde a spus cu subiect și predicat că a refuzat să apară goală într-un pictorial, cu toate că onorariul era unul fabulos.

„100.000 de euro este suma care mi s-a oferit ca să apar în Playboy și m-am gândit că dacă pozez nu m-aș fi simțit confortabil apoi”, a dezvăluit Andreea Raicu.

 

 

 

Comentarii: