LIFESTYLE

Ce nebunie! Mihai Bendeac a cerut-o de nevastă pe Denise Rifai, ce răspuns i-a dat prezentatoarea

Mihai Bendeac este unul dintre cele mai interesante personaje din show-bizz-ul românesc. E popular, controversat și are de ani buni publicul lui.

Cunoscut pentru faptul că are un simț al umorului foarte dezvoltat, dar și pentru calitățile sale profesionale, pe lângă comediant, fiind un foarte apreciat regizor, Bendeac este și foarte cerut la diverse interviuri și podcasturi, cum e moda acum.

Ultima dată, a apărut la Măruță, cel despre care spunea la un moment dat că aproape că-l hărțuiește ca să vină la podcastul lui. Bendeac a apărut, într-un final, însă a anunțat nu va mai participa la niciun interviu timp de 5 ani.

Doar că pe adresa juratului de la „iUmor” a venit o invitație pe care cu greu o poate ignora. Denise Rifai, feblețea lui Bendeac, l-a chemat la emisiunea de la Kanal D.

CITEȘTE ȘI: TRUC genial! Ce se întâmplă dacă pui o MONEDĂ DE 5 BANI în vaza cu flori

Pact cu Rifai

Mihai Bendeac nu s-a dezmințit, așa că i-a transmis lui Denise Rifai că îi acceptă invitația la emisiune, cu o singură condiție: dacă jurnalista se mărită cu el. Actorul a dezvăluit totul într-o discuție cu mama lui pe care a postat-o pe Instastory.

„Pe cuvântul meu de onoare că este foarte serios. Tu știi că ea este crush-ul meu, ce mi-ar plăcea să o dezmierd! Dacă am zis că nu mai merg cinci ani de zile la interviu, nu merg. Și i-am pus o singură condiție, iți jur pe ce am mai scump că nu glumesc. I-am zis că vin la interviu doar dacă se mărită cu mine.’, i-a povestit actorul mamei sale.

Răspunsul prezentatoarei? „Mi-a zis da și facem cununia civilă la ora 12 și la ora 2 facem interviul’, a mărturisit Bendeac.

 

 

 

Comentarii: