HOROSCOP

HOROSCOP 26 octombrie 2021

Berbec Ai de făcut o investiție importantă într-un automobil, așa că cel mai bine ar fi să colaborezi cu oameni de încredere, care să te susțină și să te sfătuiască sincer. Nu toți oamenii își vor binele, așa cum nu toți oamenii te ajută dezinteresat. Selectează-i și fii mai prudent atunci când vine vorba să apelezi la ajutorul cuiva, pentru a nu risca să fii dezamăgit.

Taur
Ai revenit cu picioarele pe pământ și este o bună ocazie să înveți lucruri noi, care-ți vor fi de ajutor în următoarea perioadă la locul de muncă, deci fii atent la lecțiile pe care le primești astăzi. Ideile și sfaturile tale sunt bine primite de către ceilalți, iar tu vei fi satisfăcut că îi poți ajuta așa cum ți-ai dorit.

Gemeni
Ai o viziune mai realistă și mai clară asupra unei persoane sau asupra unei relații din viața ta, iar asta te ajută să îți construiești, treptat, adevărata încredere atât în propria persoană, cât și în partener – încredere bazată pe adevăr. Ascultă-ți rațiunea când e nevoie, dar nu uita să-ți asculți și inima.

Rac
Îți iei putere și entuziasm să faci lucrurile să fie perfecte, din modul în care te simți. Și nu e de mirare, pentru că pe fața ta se citește o bucurie de nedescris. Profită de această stare de spirit și implică-te în toate lucrurile importante pe care e nevoie să le duci la bun sfârșit.

CITEȘTE ȘI: Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun cât ești de ORGOLIOS

De ce SE DESPARTE de tine în funcţie de zodie

Leu
Astăzi, vei avea o conversație foarte serioasă pe care o așteptai de ceva vreme și, din fericire, vei fi plin de optimism și de bucurie, așa că îi vei face față cu brio. Ești încrezător, iar asta arată cât de bine te cunoști. Este o zi perfectă pentru a te implica în proiecte de viitor.

Fecioară
Ieri ai muncit mult, cu dedicare, iar astăzi culegi roadele muncii tale. Nimic din ceea ce faci nu este în zadar și începi să observi că, pe măsură ce te implici mai mult, rezultatele sunt din ce în ce mai bune. Asta te motivează să îți dorești să fii și să devii cel mai bun pe zi ce trece.

Balanță
Prieteniile și relațiile de dragoste sunt benefice astăzi, ai parte de persoane care te iubesc cu adevărat și fac totul pentru tine. Ține cont de aceste lucruri și apreciază-le gesturile prin mici atenții care îi vor bucura nespus de mult. Atunci când primim, trebuie să și oferim, la rândul nostru.

Scorpion
Îți vin idei foarte bune de a face bani și începi să te implici în cât mai multe activități care au ca scop acest lucru. Financiar, totul merge de minune și nu îți explici de unde ai atâta energie și atâta creativitate de a face tot ceea ce îți propui. Este o zi favorabilă tuturor aspectelor.

CITEȘTE ȘI: Ce PARFUM să folosești pentru a-l CUCERI, în funcție de zodie

Cum stai cu BANII în funcție de ce ZODIE ești

Săgetător
Te simți mai ambițios și mai motivat decât de obicei și ai un simț al responsabilității pe care celelalte zodii nu-l au. Te descurci de minune în gestionarea afacerilor și ești persoana pe care ceilalți contează cel mai bun pentru a obține rezultate cât mai bune. Simțul răspunderii și maturitatea de care dai dovadă te definesc ca o persoană de încredere.

Capricorn
Este o zi favorabilă aspectelor de ordin sentimental. Relația de cuplu funcționează foarte bine și este locul în care îți găsești echilibrul și liniștea. Persoana dragă te răsfață și te face să te simți iubit, iar acest lucru îți dă putere în tot ceea ce faci.

Vărsător
Vei avea parte de o surpriză la sfârșitul zilei, o surpriză care te va ajuta să îți dai seama cât de mult însemni pentru persoana de lângă tine. Desprindeți-vă amândoi de treburile de la birou și faceți împreună o călătorie scurtă în care să vă bucurați pe deplin unul de celălalt. O meritați!

Pești
O problemă legată de bani te-a pus pe gânduri de câteva zile, iar astăzi trebuie să iei decizia corectă. Tot ce trebuie să faci este să analizezi bine lucrurile, pentru a putea ajunge la cel mai bun rezultat. Nu te încrede prea mult în cei din jur, s-ar putea să îți pună bețe-n roate…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: