LIFESTYLE

Andrei Arădoaie, la primul antrenament în sală după 75 de zile : „Gândul meu e doar la Tokyo!”

S-a antrenat cum a putut în casă și în fața blocului, dar acum Andrei Arădoaie, campionul european la box la U 22, este un sportiv fericit! Pugilistul a revenit în sala de box împreună cu antrenorul său de la lotul național, Dumitru Dorobanțu. Chiar dacă mai sunt șase luni până la finalul acestui an, sportivul și-a pus deja dorința pentru 2021: să se întoarcă din Japonia cu o medalie olimpică!

Gândul meu este doar la Tokyo și la o medalie olimpică! Pentru asta muncesc și fac atâtea sacrificii!”, spune Andrei Arădoaie, care înainte să înceapă pandemia, era Londra, la Turneul Preolimpic, și se lupta pentru biletul de calificare la Olimpiada de la Tokyo.

Sportivul povestește că și-a revenit greu când a aflat că totul se va întrerupe din cauza coronavirusului. S-a ales și cu șapte kilograme în plus, dar nu își face probleme, le dă jos repede!

 „Prima săptămână mi-a fost foarte greu sincer, pentru că am fost într-un vârf de pregătire foarte bun, am fost psihic, mental, fizic am fost din toate punctele de vedere foarte bine. Mi-a cam tăiat elanul. Din tot răul eu caut partea bună și încerc să mă concentrez mult mai mult pe calificare. Am pus și vreo șapte kilograme pe mine, dar nu îmi fac probleme, le dau imediat jos. Slăbesc foarte ușor”, mărturisește pugilistul.

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

Fratele său mai mare o antrenează pe celebra Adriana Lima

Pugilistul mai are doi frați boxeri, iar pasiunea pentru acest sport a prins-o la 8 ani de la fratele lor cel mare, Valentin.

În prezent, fratele cel  mijlociu, Eronim, a trecut la profesioniști, locuiește la Miami și este antrenorul personal al Adrianei Lima, supermodelul brazilian care a lucrat timp de 20 de ani la Victoria s Secret.

 

 

Comentarii: