LIFESTYLE

L-am găsit pe cel mai sexy sportiv român! E ”Tarzan”, rugbistul care se antrenează cu lovituri de ciocan!

Se știe despre rugbiști că sunt bărbați lucrați mult la sală, puternici și cu un fizic de invidiat. Mărturie stă celebrul calendar semi-nud al francezilor de la Stade Francais, care a devenit un adevărat fenomen, de pe urma căruia se strâng milioane de euro.

Chiar dacă la noi, rugby-ul nu este la fel de popular ca în Franța sau alte țări, nu este nici un sport de lăsat. Mai ales când pe teren, doamnelor, îl aveți în pachetul de înaintare pe… Tarzan!

Așa i se spune Adrian Ion, căpitan la echipa națională de rugby și la Tomitanii Constanța. Și pe bună dreptate, mai ales că abia acum câteva zile v-am povestit ce face într-o zi de antrenament. Pentru forță și masă musculată, Adrian Ion aleargă zeci de kilometri zilnic, ridică sute de kilograme și lovește cu ciocanul de câteva sute de ori un cauciuc.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

A pozat sexy!

Unul dintre veteranii primei reprezentative a stejarilor, Adrian Ion nu este nici pe departe un colos fioros. Ba chiar are alură de actor de cinema, și ar putea defila oricând pe podium, dacă ar vrea.

De altfel, calitățile de model i-au fost deja remarcate și exploatate: ”Tarzan” a realizat în urmă cu ceva ani un pictorial extrem de apreciat de publicul feminin în revista GQ.

 

 

 

 

Comentarii: