LIFESTYLE

Andy Robinson: „Cele mai frumoase amintiri de Crăciun sunt legate de copiii mei”

Pentru sportivi, Crăciunul este perioada cea mai frumoasă din an, pentru că pot petrece câteva zile liniștite alături de familii, departe de tumultul arenelor sau de efortul enorm depus la antrenamente. Nici selecționerul englez al naționalei de rugby a României, Andy Robinson, nu face excepție.

Acesta va petrece Sărbătorile de iarnă acasă, la Bath, alături de familie și de copii. Fiind vegetarian, selecționerul nu poate spune că are o mâncare preferată în această perioadă, însă până în urmă cu ceva timp el și familia lui aveau o tradiție: alergau în dimineața de Crăciun!

„Masa de Crăciun e compusă din mâncăruri fără carne la mine. De obicei mergem la localul din apropiere unde petrecem la un pahar cu cei din familie. Au fost timpuri când, în dimineața Crăciunului, făceam antrenamente sau dădeam o tură de alergare cu ai mei și chiar îi întreceam, dar nu mai e cazul”, mărturisește Andy Robinson.

CITEȘTE ȘI: Nu ai idei de cadouri pentru Crăciun? Tradiția islandeză care te scoate din impas

Urmele Moșului prin toată casa

Pentru selecționerul naționalei României, cele mai frumoase amintiri de Crăciun au fost cele în care copiii săi descopereau magia acestei sărbători.

„Când copiii mei erau mici, aranjam camera ca să le dăm impresia că Moșul trecuse pe la ei: urma piciorului unui ren, amprenta lui Moș Crăciun, un morcov pe jumătate mâncat…” , povestește scoțianul.

 

Comentarii: