LIFESTYLE

Discuții în ziua de Ajun: Mutu s-a întâlnit cu Burleanu, după Crăciun va fi numit oficial

Adrian Mutu,Razvan Burleanu

Ceea ce s-a vorbit în toată presa în ultima vreme este pe punctul de a se concretiza: Adrian Mutu este alesul din lista celor zece potențiali selecționeri ai echipei naționale de fotbal, propusă în ultima ședință a Comitetului Executiv.

Au fost 10 pentru România – Adrian Mutu, Edi Iordănescu, Victor Pițurcă, Ladislau Boloni, Adrian Ursea, Daniel Isăilă, Costel Gâlcă, Liviu Ciubotariu, Emil Săndoi și Laurențiu Reghecampf. Despre ei s-a discutat și s-a votat, iar primii trei din ”clasament” ar fi fost și contactați.

Până la urmă, din ”meci” câștigător a ieșit fostul golgheter al primei reprezentative. La 42 de ani, Adrian Mutu, contestat de unii oameni din fotbal și susținut de alții, își va pune semnătura cât de curând pe contractul cu FRF.

CITEȘTE ȘI: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

Discuție de principiu

Surse autorizate susțin că astăzi în jurul prânzului, a avut loc prima întâlnire. Adrian Mutu, Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță au stat la discuții care nu s-au întins prea mult.

Și asta pentru că, în principiu, nu s-ar fi negociat detalii ale angajamentului lui Mutu, urmând ca totul să fie pus la punct după Crăciun, săptămâna viitoare.

Adrian Mutu revine astfel la națională, după ce până în primăvară a condus selecționata Under 21, iar în mandatul lui Cosmin Contra ocupase funcția de director.

Comentarii: