LIFESTYLE

Antonia a izbucnit în lacrimi când a explicat de ce nu și-a botezat încă băieții: ”Lumea mă judecă!”

Antonia și Alex Velea sunt un cuplu de ani buni și au deja împreună doi băieți, pe Dominic, în vârstă de 6 ani, și pe Akim, de 4 ani. Dar din cauza situației complicate a artistei, cu un divorț interminabil pe rol, multă vreme cei doi copii au purtat soțului Antoniei de la acea vreme, până când lucrurile s-au reglat în instanță.

Divorțul s-a pronunțat abia anul trecut, iar acum Antonia este femeie liberă. S-a logodit cu tatăl celor doi băieți de câteva luni și așteaptă să treacă pandemia ca să facă nunta, dar și botezul copiilor.

CITEȘTE ȘI: TRUC genial! Ce se întâmplă dacă pui o MONEDĂ DE 5 BANI în vaza cu flori

”Îmi spunea că o să ard în iad!”

Pentru Antonia, n-a fost deloc ușor să treacă prin procesul cu Vincenzo Castellano. Fiica ei, Maya, a rămas să locuiască în Italia cu bunicii ei. Dar situația ei neclară până la un punct a împiedicat-o să facă ceea ce trebuie și cu cei doi băieți din relația cu Velea.

„Eu nu mi-am botezat copiii nici până în ziua de azi, pentru că aveau alt nume. Nu purtau numele lui Alex. Mă judecă lumea. Îmi spunea că o să ard în iad, că o să ni se întâmple lucruri rele, că trăim în păcat. Că nu vreau să-i botez.

Cum să crezi așa ceva… tu nu cunoști situația mea. Am vrut să termin treaba cu divorțul și să încep de la 0 cu nunta. Să iau numele lui și copiii la fel”, a mărturisit Antonia, plângând, la podcastul Amaliei Năstase.

 

 

Comentarii: