LIFESTYLE

Viviana Sposub a recunoscut: Andreea Bălan o dă în judecată! Care ar fi motivul invocat de cântăreață

După ultimele discuții, vânturate prin presă, și toate zvonurile care anunțau scandalul dintre fosta și actuala parteneră ale lui George Burcea, iată că adevărul este, în sfârșit, scos la suprafață.

Indignată de toată situația, Viviana Sposub, iubita lui Burcea, a răbufnit pe Instagram, acolo unde a explicat cu lux de amănunte întreaga problemă. A început prin a face un rezumat al întregului film, cum l-a cunoscut pe actor, cum s-a cuplat cu el și așa mai departe. Apoi a trecut la actualitate și la conflictul dintre ea și Andreea Bălan. Care a pornit de la… copii.

„Le-am cunoscut pe fete pe 24 aprilie 2021, ele cunoscându-l deja pe partenerul mamei și cunoscând exact relația dintre cei doi. Pe 10 iulie, mama fetelor a decis că pot petrece cele 3 zile pe săptămână cu tatăl lor, în afara locuinței acesteia.

Așa că cele două fete au început să vină atât în ​​casa tatălui, cât și în casa mea, mama fiind de fiecare dată înștiințată de aceste detalii.”, a scris Viviana Sposub pe Instagram.

„Mândria femeilor este mare, iar singura doleanță să nu fie postate poze în 4 cu noua „prezență feminină” în viața fetelor, dorință care a fost înțeleasă și respectată, tocmai, pentru bunul mers al lucrurilor.”, a explicat Viviana.

CITEȘTE ȘI: AVERTISMETUL medicilor pediatrii: NU îți mai lăsa copilul să facă ASTA!

”Am primit telefon de la avocată!”

”Mă întreb, oare toti oamenii care le-au postat pe cele două fetițe sunt dați în judecată? Sau problema și durerea e că le-am postat EU? Hai să fim serioși, dacă cineva se folosește de imaginea acestor copii, cu siguranță aia nu sunt eu!”, a mai scris, revoltată, Viviana Sposub pe Instagram.

Partenera lui Burcea a povestit și momentul în care i s-a adus la cunoștință că e dată-n judecată de Andreea Bălan. ”La ultima vizită a fetițelor, partenerul meu a făcut niște stories cu acestea, etichetându-mă și pe mine. Le-am repostat cu mult drag, acolo apărând doar fetițele jucându-se (doleanța expusă mai sus fiind respectată: să nu apărem toți 4 în poze).

Dar cum ziceam, orgoliul de femeie e mare! La puțin timp distanță am fost sunată de către avocata mamei și înștiințată că sunt dată în judecată pentru că «mă folosesc de imaginea copiilor».”, a spus Viviana.

 

 

 

Comentarii: