LIFESTYLE

Antonia, în lacrimi de dorul fiicei! Ce se întâmplă cu Maya, aflată în Italia, la bunici, acum pe pandemie

Au petrecut o perioadă împreună și au fost fericiți cu toții, în formulă completă. Acum însă fiica Antoniei, Maya, este în Italia, la bunici, iar artista face față cu greu dorului de fiica ei, mai ales în aceste vremuri grele.

Antonia petrece foarte mult timp alături de Alex Velea și de cei băieți, nu mai au spectacole, iar celor mici le-a explicat că este o perioadă dificilă și trebuie să stea în casă. Cu Maya vorbește zilnic, chiar dacă fata e departe de ea. Ar fi vrut să o știe aici, cu ea, mai ales că în curând va fi și ziua ei de naștere.

”De data aceasta, nu am cum să petrec, voi fi acasă cu Alexandru şi cu copiii. O petrecere restrânsă. Petrecem timp cu copiii, ne odihnim, ne uităm la filme, eu mai gătesc din când în când, mă mai şi antrenez, ţin legătura cu fanii pe Internet. Le-am spus că este un virus, că poţi să te îmbolnăveşti tare şi să ajungi la spital, le-am zis că trebuie să avem grijă şi să stăm în casă o perioadă, nu vor avea cum să meargă la grădiniţă.”, a mărturisit cântăreața în Click.

Citește și: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Îi este dor de viața de dinainte

Familia Antoniei respectă în totalitate regulile impuse de autorități și stau cu toții acasă. ”Dominic şi Achim se joacă foarte mult ei doi, dar şi noi cu ei, citim, ne uităm la desene animate. Maya este în Italia. Vorbesc cu ea zilnic, sigur. Este destul de informată, pentru că în Italia problema este mult mai avansată. Micuţa este în izolare demult, de dinaintea noastră şi este bine”, a mai spus Antonia pentru click.ro.

De ce anume îi este dor? ”De viaţa de dinainte, chiar dacă de multe ori eram super ocupată şi nu reuşeam să mă odihnesc destul. Îmi este dor să merg la concerte, să mă întâlnesc cu fanii. Îmi lipseşte să stau cu toată familia, îmi lipseşte Maya foarte mult, mi-aş dori să fim cu toţii acum”, a povestit Antonia.

 

 

 

 

Comentarii: