LIFESTYLE

Antonia și Velea se pregătesc de nuntă, în sfârșit! Când se va întâmpla evenimentul

După ani de lupte prin tribunale, s-a pronunțat într-un final divorțul Antoniei de Vincenzo Castellano. Iar frumoasa cântăreață este acum liberă ca să devină soția și în acte soția lui Alex Velea, bărbatul cu care are deja doi băieți.

Cântărețul este și el nerăbdător să rânduiască lucrurile în ceea ce o privește pe partenera lui de viață de 7 ani. Doar un singur lucru îi împiedică să-și pună în practică planurile de nuntă. Și anume pandemia, deoarece Velea vrea să o ducă pe Antonia la altar, dar să facă și o petrecere pe cinste, pe plajă, cu sute de invitați, așa cum își dorește solista.

„O să se căsătorească toată lumea anul ăsta. Și noi ne dorim treaba asta. Să nu mai trăim în concubinaj. Așteptăm să vedem ce se întâmplă. Încă e o perioadă dubioasă. Am botezat și eram trei familii în biserică maxim”, a explicat artistul la Xtra Night Show.

CITEȘTE ȘI: Cum îţi dai seama că ţi-ai găsit jumătatea: Indiciile de care trebuie să ţii cont

Au avut coronavirus

Artistul a mai mărturisit și faptul că el și întreaga familie au fost infectați cu SARS-CoV-2. „Eu am fost din ăia care la început nu au crezut, după m-am conformat și într-un final chiar am luat. Am avut o formă ușoară.

M-a frapat că nu am mai avut gust și miros și mie nu mi s-a mai întâmplat asta nici când am mai fost răcit. Antonia m-a încurajat. Am avut toți. Și eu, și Antonia, și copiii și părinții mei”, a dezvăluit Velea.

 

 

 

Comentarii: