LIFESTYLE

Adi Vasile, înainte de meciul cu Metz:”Ne dorim să schimbăm statistica”

„Tigroaicele” au plecat la Metz cu gânduri și ambiții mari. Dincolo de importanța meciului, care poate să le urce sau să le coboare în clasamentul grupei,  antrenorul Adi Vasile are propria lui luptă cu statistica.

„În ultimele 4 sezoane o singură echipă a câștigat la Metz, este un teren foarte greu. Ne dorim să schimbăm statistica, este foarte motivant acest meci, este una dintre cele mai grele deplasări”, anunță antrenorul CSM-ului.

Tehnicianul nu face calcule înainte de jocul din Franța, ci se gândește exclusiv la victoria cu Metz. „Nu putem prinde locul 1, dar se poate întâmpla orice la locurile 2,3,4, pentru că este mult echilibru în această grupă.

Mereu trebuie să ai o perspectivă amplă asupra situației în care ești, dar noi respectăm competiția și trebuie să facem orice să ne câștigăm meciul. Singurul calcul pe care-l avem în cap este să învingem acolo”, spune  Adi Vasile.

CITEȘTE ȘI: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

Au câștigat puncte ”la masa verde”

După revenirile jucătoarelor Elizabeth Omoregie și Gabi Perianu, CSM  a primit o veste bună și de la EHF. Forul european a acordat echipei din România punctele pentru cele 2 partide nedisputate din grupă, din cauza cazurilor de Covid din rândul adversarelor de la Rostov și Bietigheim.

„Nu pot să simt o bucurie, am primit patru puncte, într-adevăr, dar prin ce am făcut de-a lungul sezonului am demonstrat că am respectat competiția, așa că acum ni s-au întors lucrurile…

Nu mă bucură că am câștigat meciuri în afara terenului, pentru că suntem obișnuiți să culegem roadele muncii noastre pe teren”, mărturisește antrenorul CSM-ului.

 

 

 

 

 

Comentarii: