SANATATE

Antrenamentul cu cele mai rapide rezultate. Durează doar 7 min pe zi!

Programul încărcat, lipsa ultimul model de echipament, inexistența unei săli corespunzătoare în apropierea casei tale sau în drum spre birou nu constituie o scuză dacă îți dorești într-adevăr să ai un corp tonifiat și sănătos.

Programul recomandat de specialiștii de la McMaster University demonstrează că doar 7 minute de antrenament intens este suficient pentru a reduce grăsimile acumulate în perioada rece, pentru a intensifica procesul de ardere a caloriilor, pentru a antrena toate grupele musculare și pentru a-ți îmbunătății starea generală de sănătate. Exercițiile recomandate au fost astfel concepute pentru a tonifia și pierde în greutate în timpul cel mai scurt. Programul nu presupune un tonus muscular anterior, ci este accesibil inclusiv începătorilor. Urmează indicațiile din video pentru a executa corect fiecare mișcare în parte.

Fără a avea nevoie de un echipament de ultimă generație sau de a te deplasa la sală, urmează timp de 21 de zile, pașii indicați în video-ul de mai sus.

Bineînțeles, nu uita că, pentru a fi în formă maximă, sportul reprezintă doar 20%. Restul de 80% depinde doar de alimentația ta.  Timp de 3 săptămâni, exersează câte 7 minute în fiecare zi. În paralel, urmează o dietă echilibrată, bazată pe fructe și legume prospete, carne slabă și lactate, pe cât posibil la aceleași ore. Garantat, vei fi plăcut surprins/ă!

Comentarii: