LIFESTYLE

Aroganța Biancăi Drăgușanu: ”Am prietene cu două-trei facultăți care se plimbă cu metroul, eu am tot ce-mi trebuie!

Nu e zi în presa tabloidă în care să nu apară și ceva despre Bianca Drăgușanu. Fost model și iubită a lui Cătălin Botezatu, fostă asistentă ceva, afaceristă, Bianca ”vinde” în paginile ziarelor. Mai ales cu viața ei personală, fiind în centrul atenției datorită controverselor, a relațiilor și căsniciilor ei.

Iar postările ei de pe rețelele de socializare sunt urmărite de sute de mii de oameni. Dar ce pregătire are Bianca Drăgușanu, care a ajuns să reprezinte un model pentru multe tinere din ziua de astăzi? A spus-o chiar ea, la podcastul lui Damian Drăghici.

„Am venit în București pentru a-mi urma visul. Nu am terminat facultatea, am făcut doi ani și jumătate la ASE, în Petroșani, după care am abandonat, după care am început alte cursuri la o școală de televiziune. Și acolo m-am pierdut pe drum.

Și mi-am dat seama că adevărata școală care m-a ajutat pe mine să reușesc este școala vieții. Eu am prietene și cunoștințe cu două-trei facultăți și sunt vânzătoare și se plimbă cu metroul. Eu nu am reușit să termin facultatea, dar am tot ce-mi trebuie.”, este declarația Biancăi care a făcut vâlvă.

CITEȘTE ȘI: DIETE RAPIDE/ ”Dieta Prințesei”, cea mai cunoscută și eficientă dietă

Ar fi vrut să fie medic estetician!

De asemenea, Bianca Drăgușanu este și vedeta campioană la operații estetice. În timp, blonda show-bizz-ului a suferit diverse transformări, devenind un fel de păpușă Barbie a lumii mondene.

”Nu pot să spun că am sau n-am regrete că n-am terminat facultatea. Cred că mi-aș fi dorit foarte tare să devin medic dacă aveam capacitatea și resursele financiare la momentul potrivit, cu siguranță terminam Facultatea de Medicină și aș fi fost unul dintre cei mai buni medici esteticieni”, a mai spus Bianca, în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

 

 

Comentarii: