LIFESTYLE

Oana Roman s-a împăcat cu soțul, dar nu e în culmea fericirii: ”În sufletul meu e zbucium!”

Pentru fiica fostul premier Petre Roman, lucrurile par să se fi aranjat în ultima vreme. Se pregătește de o nouă nuntă, dar cu același bărbat, iar Marius Elisei nu contentește cu dovezile de iubire.

În plus, afacerile îi merg bine, are emisiune la tv, mama ei face progrese remarcabile la centrul de recuperare unde se internează regulat, iar vedeta o ține din vacanța în vacanța.

Și totuși, lucrurile nu sunt cum se văd din afară. Iar o spune chiar Oana Roman, cea care și-a anunțat fanii că nu va mai fi chiar atât de activă pe rețelele de socializare în următoarea perioadă.

CITEȘTE ȘI: Deși sunt mai bine pregătiți, tinerii de astăzi sunt mai defavorizați decât părinții lor. Iată DE CE!

„O să vorbim la început!”

Oana li s-a confesat prietenilor virtuali, cărora le-a dezvăluit că trece printr-o perioadă dificilă. ”În sufletul meu e zbucium, vom vorbi despre asta la momentul potrivit. Și nu, nu are legătură cu Marius. Noi suntem bine. Am venit pentru ca Isa să simtă totuși că e vacanța mare, să ne petrecem weekend-ul așa cum i-am promis.

Dar nu o să fiu foarte prezentă zilele astea pe Instagram, așa cum sunt de obicei, pentru că am nevoie să mă odihnesc puțin și să-mi revin, am avut câteva zile foarte grele, deși nu am arătat lucru ăsta pentru că ține doar de mine.

O să vorbim la momentul potrivit, dar nu sunt cea mai în formă. Am nevoie de un pic de liniște și de un moment în care să-mi adun gândurile și să mă dezmeticesc după zilele astea. Repet, o să vă povestesc totul, dar nu acum”, a spus Oana Roman pe pagina sa de Instagram.

 

 

 

Comentarii: