HOROSCOP

HOROSCOP 19 iulie 2021

Foto: Pinterest.com

BERBEC Din pricina unor ambiții nerealiste pe care le ai, este foarte posibil ca planurile tale în materie de afaceri să fie nerealizabile. Trebuie să renunți la a analiza totul subiectiv şi să încerci să privești totul și dintr-o altă perspectivă. Doar aşa vei putea reuşi. O persoană cu experienţă din viaţa ta te va sprijini necondiționat.

TAUR
Locul de muncă, dar şi relaţiile cu cei apropiaţi îți sunt afectate de stările tale de confuzie şi incertitudine. Încearcă să eviți problemele inutile şi concentrează-te doar asupra celor care merită într-adevăr. Ai nevoie să fii liniștit pentru a îți pune ordine în gânduri. Încearcă să te detașezi de toate și ia-ți o zi liberă, eventual, chiar dacă vei fi nevoit să lucrezi de acasă.

GEMENI
Din pricina problemelor sentimentale care îți dau bătăi de cap, preferi să te dedici doar locului de muncă. Te sfătuim să fii mai realist şi să accepți ajutorul celor din jur. O persoană importantă din viaţa ta te va ajuta să depășești problemele pe care le ai cu partenerul de viaţă. Ești înconjurat de câteva persoane toxice, care încearcă să te blocheze și să îți ia toată energia.

RAC
În momentul de faţă nu treci printr-o perioadă foarte bună în planul profesional. Sfatul nostru este să nu forțezi lucrurile şi să le lași să vină de la sine. În caz contrar, vei fi dezamăgit şi pot apărea şi probleme de sănătate. Spre seară vei primi sfaturi extrem de bune din partea celor apropiaţi.

CITEȘTE ȘI: Zodiile de care bărbații se îndrăgostesc IREMEDIABIL

Care sunt cele mai PESIMISTE zodii. Ferește-te cât poți de mult!

LEU
Ai foarte multe lucruri de făcut, însă starea ta nu îți permite să le duci la bun sfârșit. Se pare că nu este nici perioada potrivită pentru a iniţia idei şi proiecte pe termen lung. Încearcă să îți păstrezi calmul şi să-i asculţi pe cei din jurul tău. Este o perioadă destul de tensionată în viața ta pe planul personal.

FECIOARĂ
Nu reușești să îți duci la bun sfârşit toate sarcinile, iar din pricina asta ești mustrat de şeful şi colegii de serviciu. Nici în relaţia cu familia nu o duci foarte bine, deoarece ți se va reproșa că nu le acorzi atenţie. Recomandarea noastră este să te ocupi de activităţi de rutină şi să le dai la o parte pe celelalte astăzi.

BALANȚĂ
Se pare că nu vei avea spor la locul de muncă. Îți recomandam să îți acorzi timp pentru a îți reveni după weekend şi să nu iei astăzi decizii importante care ar putea fi regretate în zilele următoare. Este de preferat ca astăzi să acorzi mult mai multă atenţie persoanelor apropiate şi relaţiilor sentimentale.

SCORPION
Vei avea o discuţie în contradictoriu cu persoana iubită dacă nu vei şti să o controlezi. Încearcă să nu îți impui ideile şi să accepți şi o altă perspectivă. Nu este ziua potrivită pentru a încheia contracte sau a lua decizii importante, de aceea te sfătuim să le amâni. Încep să apară semnale pozitive în ceea ce privește oportunitatea de a câștiga bani dintr-o activitate.

CITEȘTE ȘI: Cele mai RĂUTĂCIOASE zodii

Care sunt zodiile care te MINT în faţă

SĂGETĂTOR
Vei fi pus în ipostaza de a alege între a finaliza ori un proiect important, ori să te ocupi de o afacere personală pe care o urmărești de mult timp şi o vezi ca fiind una foarte avantajoasă și profitabilă. Încearcă să monitorizezi cu atenție cheltuielile, ca să poți pune bani deoparte, deoarece se apropie evenimente importante, poate chiar neprevăzute.

CAPRICORN
Cum nu ai o situație financiară foarte bună, astăzi intenționezi să soliciți șefului tău o mărire de salariu, deoarece consideri că o meriți. Din păcate, este posibil să nu fie cel mai potrivit moment ales pentru o asemenea solicitare. Încearcă să acorzi atenție în tot ceea ce vei face. Nu va rezista nimeni șarmului tău, pentru că ești plin de energie și umor.

VĂRSĂTOR
Nu stai foarte bine în relaţia cu persoana iubită. În schimb, la locul de muncă o duci foarte bine şi reușești, cu ajutorul unui coleg mai în vârstă, să îndeplinești toate sarcinile oferite. Încearcă să comunici cât mai mult cu cei din jur şi nu alege să te închizi în tine. Profită din plin de ea atât în relațiile cu ceilalți, cât și la locul de muncă!

PEŞTI
Ești putin cam visător. Ai multe idei pe care dorești să le pui în practică, însă te sfătuim să nu te apuci de mai multe în același timp, deoarece nu vei reuși să le finalizezi pe toate. Îți lipsește simțul practic și de aceea nu este o zi tocmai bună pentru afaceri sau investiții. Ai o zi plină, iar capacitățile tale de a absorbi informații sunt foarte mari.

 

 

 

 

Comentarii: