LIFESTYLE

Arunci codiţele de la căpşuni? Greşeşti! Iată DE CE

 

Specialiştii susţin că frunzele de la căpşune au o mulţime de beneficii pentru sănătatea noastră, precum şi proprietăţi vindecătoare.

Disconfortul gastrointestinal dispare dacă îţi faci un obicei din a consuma căpşunele cu tot cu codiţă. De asemenea, şi durerile articulare sunt remediate de cădiţele acestor fructe de vară.

Dacă nu poţi consuma ca atare codiţele de căpşune, iată câteva soluţii la îndemână:

Smoothie-uri: Prepară smoothie-uri pe bază de căpşuni cu tot cu codiţă. Aroma băuturii va fi mai fresh decât de obicei.

Ceai: Fă o infuzie de codiţe de căpşune. Consumă băutura după ce ai îndepărtat codiţele cu ajutorul unei strecurători.

Legătura dintre alimente și organe. Cum ne indică natura ce să mâncăm!

Chimia din farfurie. IATĂ cum ARATĂ aditivii alimentari pe care îi mănânci zilnic

Adevărul despre salamul de Sibiu: de ce unele produse sunt ieftine, iar altele sunt foarte scumpe?

Dressing de salată: Pune într-o tigaie încinsă câteva căpşune mărunţite, dar şi codiţele acestora. Adaugă oţet de mere şi amestecă bine. Lasă compoziţia să fiarbă puţin apoi pune-o într-un borcan. Foloseşte acest amestec pe post de dressing pentru salatele tale de vară.

Comentarii: