REVIEW

Așa funcționează jackpot-urile la păcănele online

În funcție de premiile acordate, păcănelele online se împart în două categorii principale: jocuri cu jackpot și jocuri fără jackpot. Termenul de „jackpot” desemnează, în general, o recompensă deosebită, care este ca un magnet pentru mulți pasionați de jocuri de noroc.

La rândul lor, jackpot-urile sunt de două feluri: fixe și progresive

Cele fixe au mereu aceeași valoare. Imediat după ce premiul este acordat, devine disponibil altul în același cuantum, indiferent de numărul jucătorilor și de mizele plasate de aceștia la respectivul slot. Multe dintre păcănelele care acordă jackpot fix au trei sau patru niveluri ale premiului (cum ar fi Minor, Mini, Major și Mega). În general, valoarea jackpot-ului luat nu depinde de miza rotirii care îl declanșează.

Jackpot-ul progresiv nu are decât o valoare minimă presetată

Imediat după ce a fost acordat, se pornește de la această valoare, iar premiul crește de la o secundă la alta, alimentat de un procent din fiecare miză plasată de fiecare jucător care este conectat la slot, la orice operator. Astfel, jackpot-urile progresive asociate cu păcănelele online populare au o creștere „amețitoare”. Uneori, a câștiga cel mai mare nivel al unui jackpot progresiv echivalează cu a da lovitura la loto 6/49.

 

Totul ține de noroc

Totuși, ar fi o naivitate din partea cuiva să joace un anumit slot numai pentru jackpot. Probabilitatea de a declanșa această funcție este foarte mică, de aceea vă recomandăm să alegeți păcănelele doar pentru distracția prilejuită. Apropo de declanșarea unui bonus, trebuie spus că mecanismul diferă de la un operator la altul.

Unele jackpot-uri pot fi declanșate aleatoriu, de orice rotire câștigătoare, indiferent de valoarea mizei. Altele nu pot fi activate decât de mize care pleacă de la o anumită valoare în sus sau prin activarea numărului maxim de linii de plată. Există și jackpot-uri acordate la finalul unui joc bonus. De exemplu, premiul cel mare este câștigat de cel care obține un anumit simbol pe toată grila. Regulamentul este precizat clar în secțiunea info a fiecărui joc.

Frecvența cu care se activează funcția variază

Unele jackpot-uri sunt declanșate doar o dată pe săptămână, astfel încât toate câștigurile din ultimele șase zile merg către un singur câștigător. Alte jackpot-uri sunt mai mici și se vor declanșa odată ce jackpot-ul atinge o anumită sumă. Acest lucru se întâmplă de obicei la diferite momente ale zilei. În funcție de producător, există mai multe păcănele pentru care este valabil același jackpot, astfel că jucătorii nu sunt forțați să joace un anumit slot pentru a avea șansa de a lua premiul.

Latura „negativă” a sloturilor cu bonus este aceea că o parte a mizei se duce în fondul de premiere rezervat acestei funcții. Astfel, banii pentru câștigurile obținute din jocul de bază sunt mai puțini decât o indică Payout- ul slotului. De aceea, multe dintre păcănelele cu jackpot nu sunt indicate pentru îndeplinirea condițiilor de rulaj atașate unei oferte promoționale.

Un lucru este cert: un pasionat de gambling nu poate să influențeze în niciun fel acordarea unui jackpot. Nu există vreo strategie de joc care crească șansele de a primi un asemenea premiu. Totul ține numai și numai de noroc.

Comentarii: