REVIEW

Asigurați-vă că faceți acest lucru după ce spălați mașina pe timp de iarnă – Mulți șoferi uită acest detaliu important

memorycentercharlotte.org

Spălarea mașinii nu trebuie ratată nici măcar iarna.

Reactivii cu care este tratată suprafața drumului în caz de ninsoare trebuie spălați la timp. În caz contrar, aceștia vor avea un efect negativ asupra stării vopselei.

Desigur, în condiții de frig extrem, spălarea mașinii este mai bine să se amâne. Dar dacă indicatorii de temperatură nu sunt prea mici, atunci puteți vizita spălătoria auto.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE! De ce încărcarea telefonului în mașină îi face RĂU

Spălarea mașinii în timpul iernii (chiar și la temperaturi apropiate de zero grade) poate duce la consecințe neplăcute dacă proprietarul vehiculului nu efectuează o acțiune importantă.

Ce trebuie să faceți după ce vă spălați mașina iarna?

De îndată ce suprafața mașinii este curățată de reactivi, nu vă grăbiți să vă urcați la volan.

Mai întâi trebuie să verificați starea benzilor de cauciuc de pe uși. Este necesar să vă asigurați că acest material este uscat. Pentru a face acest lucru, este suficient să le uscați cu o cârpă uscată.

Este, de asemenea, de dorit să tratați materialul cu ulei vegetal și să îndepărtați resturile de lichid vâscos cu un prosop de hârtie.

CITEȘTE ȘI: Măsurile care îți pot salva viața: Cum te asiguri că nu rămâi fără frâne la mașină

Dacă totul este făcut corect, atunci benzile de cauciuc cu siguranță nu vor îngheța. Ca urmare, proprietarul mașinii nu se va confrunta cu o astfel de problemă precum înghețarea ușii și ruperea benzilor de cauciuc care asigură și închiderea etanș.

Comentarii: