LIFESTYLE

Au lăsat Deva pentru Capitală!

Aproape două luni de foc le așteaptă pe fetele de la lotul național de gimnastică! În premieră, acestea au lăsat fortăreața de la Deva pentru București, unde se vor antrena alături de Larisa Iordache, până la jumătatea lui aprilie, atunci când vor pleca la Campionatele Europene de la Basel. Acolo,  Larisa va încerca să se califice la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

” O țară întreagă are aceeași așteptare. Ne dorim să o vedem pe Larisa la Tokyo! Dacă ajunge la Tokyo, are șansă să câștige o medalie!”, spune Carmencita Constantin, președintele Federației Române de Gimnastică.

Larisa este fericită că se va antrena alături de colegele sale de la lot și spune că emoțiile pentru Basel au început imediat după ce s-au terminat Campionatele Europene de la Mersin, din decembrie.

„Am șters cu buretele totul și am luat-o de la capăt, gândesc în perspectivă și îmi doresc foarte tare să îmi îndeplinesc fiecare obiectiv, îmi doresc să ajung într-o formă foarte bună la Campionatul European și să dau tot ce e mai bun ” , mărturisește campioana.

CITEȘTE ȘI: Secretul pe care nu l-ai ştiut până acum: Vrei să mănânci cartofi prăjiţi, pizza şi ciocolată fără să te îngraşi?

Maria Holbură o vrea pe Larisa cu ea la Tokyo

Până acum, România are o singură gimnastă calificată la Jocurile Olimpice, pe Maria Holbură. Sportiva este bucuroasă că a lăsat Deva pentru București și spune că această schimbare îi face bine.

„Am o motivație în plus pentru că este și Larisa lângă mine și simt că o să mă ajute foarte mult”, spune Maria, care ar fi vrut să se retragă din gimnastică chiar înainte să afle că  e calificată la individual compus, la olimpiada de la Tokyo din 2021.

Maria și-a pus mari speranțe în Larisa în ceea ce privește Campionatul European de la Basel. O vrea lângă ea la Tokyo!

„Ar fi foarte bine pentru mine să nu fiu singură acolo, să fim două, pentru că ne putem încuraja una pe cealaltă, singură este mai greu”, recunoaște Maria Holbură.

 

 

 

Comentarii: