LIFESTYLE

Și-a tatuat chipul Vlăduței Lupău, pe braț! Ce s-a întâmplat, de fapt

S-a întâmplat că… Adi Rus, fostul portar al lui CFR Clu, a făcut un gest special înainte de căsătoria cu frumoasa Ardealului, cântăreața de folclor Vlăduța Lupău. Și-a desenat pe braț chipul celei care i-a și devenit soție.

„Da, am tatuaj aici. E chipul ei. Acum doi ani l-am făcut, când ne-am și căsătorit”, a spus Adrian Rus în Prosport. Căsătoriți în acte deja, Vlăduța Lupău și Adrian Rus își puseseră în cap să facă și o nuntă ca-n basme. Doar că nu s-a potrivit din cauza pandemiei de coronavirus.

”Noi suntem căsătoriți, dar petrecerea aia pe care o așteptăm și ne-o dorim… nu am reușit. Nu am fixat o altă dată pentru că până nu suntem convinși că se poate să vină toți prietenii noștri, să fim într-un număr mare așa cum ne dorim.

Fără reguli sau să ne fie frică. Eu tot așa mă uitam pe listă și tot mai tăiam, că nu îi cunosc, fie prieteni de-ai părinților, fie de la socri. Cum să mă distrez eu la nuntă cu ei? Nu aș vrea nici să fie exagerat”, a mărturisit Vlăduța Lupău în cadrul unei emisiuni TV.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE! Cum devine o fotografie de nuntă într-adevăr MEMORABILĂ!

Îi place de Neymar

Deși soțul ei este portar, îndrăgita interpretă de folclor și muzică de petrecere e mare fan al… atacanților, atunci când se uită la fotbal. Și se uită, a povestit Adi Rus în Prosport.

”Ei îi place să se uite la Neymar, Ronaldo, Messi, dar nu înțelege că ei nu se nasc în România asemenea jucători. Ea ține cu CFR Cluj din România…

Din afară îi place PSG. E topită după Neymar, îi place cel mai mult”, a mai spus fostul portar al CFR-ului.

 

 

 

 

Comentarii: