LIFESTYLE

Au petrecut Paștele ca doi îndrăgostiți! Zici că urmează împăcarea și nu divorțul pentru Ilie Năstase!

Paștele i-a găsit împreună, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Ca și cum Ilie Năstase n-ar fi bătut-o pe Ioana astă iarnă și ca și cum doamna Năstase numărul 5 n-ar fi băgat divorț la tribunal.

Nasty și Ioana s-au întrecut în a urca fiecare poze pe rețelele de socializare, iar apropiații lor susțin că nu mai e mult până la o… împăcare.

„Am avut sărbători frumoase, în familie. La casa de pe malul Dunării a mamei ne-am strâns cu toții la masă: fratele meu cu băieții, eu și Ilie, băiatul meu Teo. Mama e o bună bucătăreasă și a fost în priză, deși are 68 de ani. Ne-a făcut de toate. Pască, cozonac, drob, friptură.

Eu nu am gătit nimic pentru că ea nu îmi dă voie, dar am venit cu cumpărături. Nu că n-aș ști să fac. La prima căsătorie aveam 11 perechi de fini și 13 copii botezați, și făceam mese cu trei zile înainte. Eu ma ocupam de bunătăți, și aveam o femeie care spăla vasele pentru că nu-ți pot spune cât se strângea după fiecare masă.” a povestit Ioana pentru Click.

CITEȘTE ȘI: Cum îţi dai seama că ţi-ai găsit jumătatea: Indiciile de care trebuie să ţii cont

Să fi știut Ilie de la început?

Ceea ce este surprinzător e că în tot acest răstimp, de după incidentul din iarnă, când Ioana a chemat poliția ca să scape și să iasă din casa lui Ilie, fostul mare sportiv și-a păstrat calmul. Și s-a mărginit a spune că nu vor divorța niciodată.

Iar cel puțin în imaginile de pe Facebook se văd doi oameni fericiți, care petrec împreună, în familie, și care s-ar pregăti mai degrabă de o împăcare decât de un divorț.

”Am pus masa afară în curte, la aer, am mâncat, ne-am simțit bine. Cel mai bine mi-a părut să-l văd pe Ilie binedispus. S-a bucurat foarte tare de atmosferă, am fost împreună la biserică, a cântat. Eu, în ăștia trei ani, nu l-am văzut niciodată atât de apropiat de biserică”, a mărturisit Ioana.

Care pare că s-a mai înmuiat în privința deciziei de separare. „Ilie s-a schimbat foarte mult în perioada asta. M-a sunat avocata să mă anunțe termenul la Judecătorie.

Pe data de 24 iunie avem prima înfățișare. Eu nu am stat în perioada asta să mă gândesc ce voi face. Mă comport normal, nu am deschis subiectul deloc cu el. Vom vedea ce vom face”, a mai adăugat Ioana.

 

 

 

 

Comentarii: