LIFESTYLE

Au pus „şapca” pe Cupă!

U-BT Cluj a învins-o pe CSM CSU Oradea, 68-61, într-o atmosferă incendiară, cucerind a patra Cupă a României din ultimii cinci ani. Meciul s-a jucat la Cluj, unde la 20 februarie, în BT Arena, naţionala masculină de baschet întâlneşte campioana mondială Spania, în primul meci din campania de calificare la EuroBasket 2021.

„A fost un meci încrâncenat, dar băieții mei au fost minunați în partea a doua, mai ales din punct de vedere defensiv. Publicul a fost minunat, ne-a împins de la spate”, a spus Mihai Silvășan, antrenorul echipei câştigătoare, U BT Cluj Napoca.

Citeşte şi: Ce SALARIU avea Nicolae Ceauşescu? Diferența față de conducătorii de astăzi ai României

Darko Planinic a fost cel mai bun marcator al clujenilor cu 17 puncte, iar MVP-ul finalei a fost ales Donatas Tarolis, autor a 10 puncte, 7 recuperări şi 3 pase decisive.

După un Final Four de excepție, acum toată lumea se pregătește pentru meciul anului, duelul „tricolorilor” împotriva campioanei mondiale.

„A fost o repetiție pentru meciul cu Spania, când ne vom întoarce la Cluj. Întâlnim campioana mondială și ne dorim ca toți iubitorii de baschet să vină alături de echipa națională pentru a ne susține în această confruntare. Cu ajutorul publicului, putem spera la un meci de mare calitate”, a declarat Horia Păun, președintele Federaţiei Române de Baschet.

Comentarii: