LIFESTYLE

Aurelian Temișan, atac devastator la naționala de fotbal și conducerea FRF! Le transmite tuturor să le fie rușine după dezastrul cu Muntenegru!

Aurelian Temișan e foarte apropiat de fenomen, fiind de ani buni portarul echipei naționalei a artiștilor. ”La numai 19 ani, Aurelian l-a înfruntat pe Ramazotti care pe lângă cariera de cântareț este şi foarte bun fotbalist, jucând încă de pe atunci în marile meciuri demonstrative alaturi de fotbalişti celebri.

Deşi România a pierdut, a fost începutul unei frumoase povesti pentru Aurelian Temişan şi Naționala Artiştilor Fotbalişti a căror istorie se confundă. O istorie care a contribuit cu varf şi indesat la titlul Campioni Mondial ” Art – Football 2014, câştigat la Moscova.”, se arată în prezentarea cântărețului pe pagina naționalei artiștilor.

Așa că Temișan nu e un simplu suporter, ci un bun cunoscător. Artistul s-a enervat teribil și a avut o ieșire dură, după înfrângerea pe care a suferit-o naționala României, recent, în meciul cu Muntenegru.

,,Îmi e rușine că, după fiecare meci al Naționalei, în loc să mă bucur de victorie, trebuie să aplec capul, să închid televizorul și să îmi dau singur niște speranțe pentru niște vremuri care par că nu vor mai veni niciodată.

E clar că în teren nu se poate mai mult, când fotbalul este ultimul lor obiectiv, înaintea jocului cu mingea tronând frezele, mașinile jmekere, distracțiile, tatuajele și altele. Dar totul pleacă de la „cap”. De la cine conduce o federație și cum o face.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Ce e de remarcat e atitudinea asta continuă de învingător al… Bo$$ului, de diplomat cu rezultate, de lider care crede că poate sta la masa celor care într-adevăr merită, când, de fapt e doar un ambalaj care ascunde o lipsă totală de inspirație, de idei de manageriat, de interes față de instituția în cauză.

Iar noi, cei ce iubim acest sport și ne dorim din nou să ne facă să ieșim pe străzi, fericiți și să ne îmbrățișăm unii cu alții, chiar dacă nu ne cunoaștem, suferim și ne dăm speranțe false.

Rușine adunăturii de fotbaliști care joacă sub tricolorul naționalei de fotbal, și rușine conducerii FRF”, a fost reacția cântărețului-fotbalist.

 

 

 

 

Comentarii: