HOROSCOP

HOROSCOP 16 iunie 2022

Berbec La locul de muncă, vei avea o zi extrem de ocupată, cu multe lucruri de făcut şi o mulţime de responsabilităţi. Spre seară, te vei relaxa alături de cei dragi. Azi, îți stabilești obiective și pari mai hotărât ca niciodată să te ții de ele.

Taur
Vei reuşi astfel să mai reduci din stresul acumulat peste zi, din cauza unor dispute la locul de muncă şi a unor neînţelegeri iscate spontan. Ești fluctuant azi: ba prea energic, ba prea molatic.

Gemeni
Treci printr-o perioadă în care ai vrea să cumperi tot ce vezi, dar este bine să fii precaut. Și să te gândeşti dacă chiar ai nevoie de toate acele lucruri şi dacă nu vei provoca pagube în buget.

Rac
Ai rezultate excepționale la locul de muncă, relaţia cu persoana iubită este perfectă, iar în relaţiile sociale eşti mereu în centrul atenţiei. O situație pe care o poți influența în bine te pune în centrul atenției azi, ceea ce-ți stârnește sentimente ambigue.

CITEȘTE ȘI: Cum își ruinează PROPRIA VIAȚĂ fiecare zodie

Leu
Din cauza unor probleme din trecut, eşti tentat să economisești mai mult decât este necesar acum. Cel mai indicat ar fi să faci o investiţie avantajoasă pentru viitorul tău.

Fecioară
Ai foarte mult de lucru, dar, dacă le rezolvi pe rând şi cu calm, vei reuşi să duci totul la bun sfârşit. Un proiect începe să capete formă azi, după îndelungi eforturi.

Balanţă
Ești asaltat de comentarii răutăcioase și pare că toată lumea s-a aliat să te pună la zid. Nu dai atenție inițial, dar parcă gluma se îngroașă.

Scorpion
În familie se petrec unele schimbări care nu sunt tocmai pe placul tău, este indicat să reacţionezi cu calm la orice eveniment neprevăzut. În relația ta de cuplu există mici neînțelegeri pe care nu știi cum să le abordezi.

CITEȘTE ȘI: Trăsătura FORTE a fiecărei zodii. Cum să te folosești de atuul tău?

Săgetător
Este o perioadă de fericire intensă în relaţia de cuplu, toate merg ca pe roate alături de persoana iubită şi niciun nor nu vă întunecă relaţia. Îţi asumi unele riscuri într-o afacere, dar vei reuşi.

Capricorn
Eşti extrem de creativ în aceste zile şi te ocupi de planurile tale de viitor, de pasiunile pe care le-ai cam neglijat în ultima vreme, de o călătorie pe care o doreşti de mult timp.

Vărsător
Te ocupi azi în mod special de relaţiile cu cei dragi, mai ales cu copiii, pentru că aceştia au o nevoie deosebită de sfaturile tale şi prezenţa ta în viaţa lor. Educația acestora este prioritară pentru tine.

Peşti
La locul de muncă, apar unele schimbări neaşteptate, la care te vei adapta însă rapid şi care vor aduce un aer nou în relaţiile colegiale. Ești competitiv azi. Îți dorești să câștigi și să fii deasupra tuturor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: