REVIEW

Autoritățile medicale dau răspunsul așteptat de bărbați: Mărirea penisului e posibilă prin aceste tehnici

Recunoașteți, ați fost în vestiar cu băieții și v-ați întrebat dacă sunteți sau nu la înălțimea competiției. Este un sentiment comun, mulți bărbați apelând la internet pentru a afla dacă și cum pot să-și mărească dimensiunea penisului.

Dar, să recunoaștem, unele dintre aceste opțiuni ar putea include o intervenție chirurgicală, iar gândul de a-ți băga „soldatul” sub cuțit poate fi unul înfricoșător.

Datele de la Google Trends au arătat că în ultimele 12 luni (2021-2022), căutările pentru „mărirea penisului” au crescut cu peste 100%, în timp ce numărul persoanelor care caută pastile pentru mărirea penisului în Marea Britanie a crescut, de asemenea, cu 44%.

Dar ce-ar fi dacă ți-am spune că există o modalitate de a-ți face membrul să pară mai mare fără durerea (sau, mai degrabă, teama) unei intervenții chirurgicale acolo jos. Potrivit Serviciului Naţional de Sănătate (NHS) din Marea Britanie, există mai multe modalități, notează publicația britanică The Sun.

CITEȘTE ȘI: Atenție la iritația penisului – Cum se manifestă și ce o cauzează

Este un plan simplu în trei pași pe care orice bărbat îl poate urma.

„Mulți bărbați care își fac griji în legătură cu dimensiunea penisului lor au, în general, probleme generale legate de imaginea corporală”, a declarat profesorul Kevan Wylie, consultant în medicină sexuală.

„Ceea ce se întâmplă este că au tendința de a-și concentra imaginea corporală deficitară asupra penisului lor.”

„Adesea, consilierea poate face o diferență reală pentru pacient prin consolidarea stimei de sine, corectarea opiniilor distorsionate despre imaginea corporală și învățarea mai multor lucruri despre ceea ce îi face pe oameni atractivi.”

Iată ce puteți face între timp pentru a vă mări dimensiunea…

1. Tundeți-vă părul pubian

Ați auzit zicala „tundeți gazonul pentru ca pomul să pară mai mare”, ei bine, exact asta va face tunderea părului pubian.

2. Scăpați de „burta de bere”

Pierderea în greutate este o modalitate excelentă de a vă face să arătați mai mare. Nu va arăta la fel de impresionant dacă ai o burtă de bere atârnând peste el.

3. Formă fizică bună

A face ceva în direcția asta nu numai că vă va face să arătați mai bine, dar vă veți simți și mai bine. Este de la sine înțeles că, dacă te simți sexy, viața ta amoroasă va beneficia și ea.

OK, deci acestea nu îți vor face penisul fizic mai mare – doar îl vor face să pară mai mare.

Dacă doriți cu adevărat să adăugați centimetri în plus acolo jos, ar trebui să vorbiți cu un medic de familie despre opțiunile disponibile.

Este, de asemenea, o idee bună să discutați cu un consilier despre cum vă simțiți – de multe ori grijile legate de dimensiunea penisului provin din probleme mai profunde de stimă de sine.

Mărimea medie a penisului în Marea Britanie este cuprinsă între 9 și 15 cm, așa că, dacă sunteți în jurul acestei dimensiuni, nu aveți de ce să vă faceți griji.

Experții de la Chemist Click au declarat că dimensiunea penisului nu poate fi explicată.

„În timp ce au existat unele cercetări științifice semnificative atribuite raționamentelor din spatele variațiilor de mărime a penisului, adevărul este că – la fel cum variază înălțimile noastre individuale – lungimea și circumferința organelor noastre sexuale de reproducere este un mister, codificat în mare parte în genetică și biologie.”

Dacă totuși doriți să vă măriți dimensiunea, există lucruri pe care le puteți analiza.

1. Pastile și loțiuni

Există o serie de pastile și loțiuni pe care le puteți cumpăra și care conțin hormoni, care pretind că fac penisul mai mare. Dar există foarte puține dovezi care să sugereze că acestea funcționează și pot conține chiar substanțe periculoase. Prof. Wylie a declarat pentru NHS că sunt o „pierdere totală de timp”.

CITEȘTE ȘI: Ce spune nasul despre penisul unui bărbat: Descoperirea făcută de cercetătorii japonezi

2. Pompele pentru penis.

Pompele pentru penis sunt plasate peste penis, apoi pompează aerul pentru a crea un vid. Acest lucru atrage sângele în penis și îl face să se umfle. Pompele pentru penis sunt uneori folosite ca o soluție pe termen scurt pentru disfuncția erectilă, deoarece fac penisul tare. Dar utilizarea îndelungată poate deteriora țesuturile din penis, ceea ce face ca erecțiile să fie mai slabe, așa că nu este extrem de recomandată. Profesorul Wylie a spus că există foarte puține dovezi care să sugereze că pompele vă oferă o lungime suplimentară pe termen lung.

3. Extensoare

Țineți-vă bine dacă sunteți cam slabi de stomac, băieți. Extensoarele peniene implică plasarea unei greutăți sau a unui mic cadru de extensie pe penisul flasc pentru a-l întinde. Da, în esență, întinzi carnea bărbăției tale.

„Există unele dovezi că dispozitivele de tracțiune pot avea un anumit impact, în special în cazul bărbaților care sunt de dimensiuni mai mici”, a declarat profesorul Wylie. „Unii pacienți care folosesc dispozitive de tracțiune timp de șase luni au observat o creștere a dimensiunii de 1-2 cm. Cu toate acestea, astfel de tratamente nu ar trebui începute fără supravegherea unui medic.”

Dacă folosiți extensoarele într-un mod greșit, ați putea deteriora carnea penisului, ceea ce poate fi dezastruos pentru viața sexuală.

4. Jelqing

Ce? Vă auzim spunând. Oarecum similar cu extensoarele, jelqing este atunci când tragi în mod repetat de un penis flasc folosind degetul mare și arătătorul pentru a crește lungimea. Ideea din spatele ei este că mărește capacitatea de sânge a penisului și, prin urmare, îl face mai mare. Dar, la fel ca în cazul loțiunilor și pastilelor, există puține dovezi care să sugereze că funcționează.

5. Operația

Există două opțiuni atunci când vă supuneți unei intervenții chirurgicale – puteți crește lungimea sau circumferința penisului.

Pentru a crește circumferința, medicii pot injecta grăsime luată din alte părți ale corpului în membrul tău, dar studiile au constatat că aceasta poate provoca desfigurare pe termen lung dacă grăsimea nu se distribuie corect.

Pentru a vă mări lungimea, chirurgii pot tăia ligamentul care leagă penisul de osul pubian și pot efectua o grefă de piele pentru a vă oferi o lungime suplimentară. Acest lucru vă poate oferi 2 cm în plus, dar vă poate face, de asemenea, ca punctul de erecție să fie mai jos decât înainte.

„O mulțime de bărbați care fac acest tratament nu apreciază cu adevărat această pierdere de unghi”, spune profesorul Wylie a adăugat. „Poate face ca sexul să fie destul de inconfortabil. Trebuie să faci mult mai multe manevre cu partenera ta. Avantajul unui câștig de 2 cm în lungimea flască este cu mult depășit de pierderea unghiului de erecție.”

Comentarii: