REVIEW

Avertisment important al specialiştilor: Ce e INTERZIS să cauţi pe Google

Avertisment de neocolit al specialiştilor. Ce este interzis să cauţi pe Google? Îţi spunem noi. Dacă nu respecţi aceste reguli, vei avea mari probleme.

 

Motoarele de căutare, precum Google sau Bing, sunt locul cu care oamenii împărtăşesc cele mai multe curiozităţi şi dorinţe personale. Totuşi, nimeni nu trebuie să uite că în mediul virtual ajung tot felul de informaţii şi că informaţiile pe care le distribuim, indiferent de modalităţile de protejare folosite, nu sunt în deplină siguranţă în acest mediu.

 

Şi, chiar dacă internetul este un spaţiu care oferă libertate de exprimare şi de căutare a răspunsului la toate întrebările care-ţi trec prin cap, există anumite lucruri pe care e mai bine să te abţii să le cauţi un răspuns în mediul virtual.

Conopidă întreagă la cuptor / REȚETE SIMPLE

La ce pericole ne expunem când facem duş: Cum ne periclitează sănătatea bacteriile din baie

OMS avertizează! Cât de mare este PERICOLUL din faţa laptopului și a telefonului mobil!

1. Google nu este doctorul tău: Nu încerca să îţi pui singur un diagnostic, folosindu-te de „prietenul” Google. Medicina nu se învaţă şase ani fără niciun motiv.

2. Google nu este psihologul tău: El îţi va da exact sfaturile pe care ţi le doreşti, ceea ce nu este în regulă.

Nu o mai arunca! Efectele miraculoase ale cojii de ou asupra organismului

Și femeile sunt VINOVATE atunci când bărbații le înșală…

Care sunt BENEFICIILE pentru sănătatea ta dacă îți ALINȚI partenerul mai DES

3. Google este un „turnător”: Istoricul tău de căutări este întotdeauna accesibil celor din spatele motorului de căutare, chiar şi atunci când cauţi informaţii pe „modul incognito”. Deci, ai grijă ce cauţi pe Google, pentru că dacă cei de la butoate sesizează ceva suspect, te-ai putea trezi cu probleme.

4. Google este o arhivă de imagini dezgustătoare: Dacă nu vrei să te simţi dezgustat, ai face bine să nu cauţi la secţiunea imagini termeni sau expresii care ar putea genera fotografii din această categorie.

Suferi de insomnie? Ține aceste plante în dormitor și vei scăpa de ea

Ce înseamnă când ți se zbate ochiul? Cauze și semnificații pentru fiecare ochi, în funcție de ORĂ

Ce TIP de inteligenţă ai, în funcţie de zodie în care te-ai născut

5. Google este un „depozit” de informaţii surprinzătoare despre tine: Dacă cineva îţi caută numele, poate descoperi lucruri pe care, de multe ori, nu ţi-ai dori să le afle nimeni, conform gandul.info. Deci, o dată în plus, trebuie să ai grijă ce cauţi, ce conturi îţi faci, ce fotografii publici şi unde, dacă nu vrei ca informaţii personale sau incomode să ajungă pe mâinile cui nu trebuie.

DistribuieShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

3 Comentarii

Apasa aici pentru a posta un comentariu

 • Adica ? Daca caut ceva despre o boala si simptomele ei, ma voi trezi cu .? MILITIA la usa??????
  Si inca ceva, cand nu exista Google, nu exista viata? Parca era mai bine eram mai sanatosi, cand nu stateam atata in fata pc-ului.
  Orice invat, are si dezvat, 2-3 luni fara computer, si gata, revii la viata sanatoasa! Este greu dar nu imposibil

  • Articol de 2 bani. „Ce e interzis sa cauți pe Google?”. Adică îmi interzice cineva sa îmi pun diagnostic etc etc? Ca nu e recomandat e altceva. Sunteți patetici. Doar ca cineva sa va citească banalitățile.

   • de exemlu astia vad ce cauti, de exemplu cauti cum se fabrica bomba atomica. deci esti, devii unul care vrea sa faca o bomba atomica…..si atunci incepi sa fii urmarit cine esti, cu cine te distrezi si cati din colegi au cautat sa faca bomba atomica, ESTI ASCULTAT LA TELEFON, si daca faptele sunt incurcate atunci esti urmarit, judecat, si excomunicat in alta tara, cu prietenii tai …. sau ti se pune in carca ce a facut cineva si nu au gasit vinovatul.. … asa ca mai bine nu intrebai …. deci TACEREA ESTE DE AUR SI VORBA DE KKT. SI TOATE CHELTUIELILE CU URMARIREA TA LE PLATIM NOI … SI SE MAI ANGAJEAZA NISTE SPPISI, NISTE SRISTI ……..

    CHIAR ARTICOLUL ESTE O PROVOCARE SI O ATENTIONARE ….. DESI INCA NU AM TERMINAT SIMT CA CE SCRIU EI DEJA CITESC ………. PAI TOATE APARATELE SMART TE LOCALIZEAZA, TE ASCULTA SI TE URMARESC CAND VREA MUSCHIUL LOR.
    VAD CA IMI EXPRIM DEZACORDUL CA EXISTA DETECTIVI CAT INTR O TARA DE 77 DE ORI MAI NUMEROASA SI CA DACA NU TAC VOI FI MANGAIAT LA ……………..