REVIEW

Baie impecabil de curată: 7 trucuri pe care să le folosești cu încredere

amazonaws.com

Baie impecabil de curată: 7 trucuri pe care să le folosești cu încredere. Baia este o încăpere care este folosită extrem de des și, prin urmare, se murdărește ușor. Acolo se găsește un număr mare de microbi.

Baie impecabil de curată: 7 trucuri pe care să le folosești cu încredere

Curățați toaleta în mod corespunzător

Ridicați scaunul de toaletă, curățați vasul de toaletă și ștergeți bine scaunul. De asemenea, ar trebui să curățați și partea exterioară a toaletei până la locul unde este atașată de podea. Veți fi probabil surprins de cât de mult praf și păr se adună acolo.

CITEȘTE ȘI: Esențial pentru sănătate: Cum poți preveni apariția mucegaiului în baie

Dacă aveți de gând să faceți o curățare de bază a toaletei, aruncați în ea 3 tablete de curățare a protezelor dentare și apoi frecați bine interiorul vasului de toaletă cu o perie de toaletă și o cantitate mică de pastă de dinți .

De asemenea, puteți pune câteva picături de ulei esențial pe interiorul rolei de toaletă pentru ca baia să miroasă frumos pentru o perioadă lungă de timp.

Curățați oglinda de deasupra chiuvetei

Oglinzile din baie trebuie să fie curate și fără urme. Când le curățați, stingeți orice lumină care se află deasupra lor, deoarece căldura de la bec poate evapora soluția de curățare și poate provoca dungi nedorite.

Spălați toate consumabilele care se află în baie

Vedeți dacă ați curățat bine peria de toaletă, suportul, dozatorul de săpun, periuțele de dinți și toate celelalte obiecte din baie. Pulverizați bine podeaua, chiuveta și toaleta cu spray dezinfectant.

Aruncă vechile produse cosmetice

Dacă vrei cu adevărat să îți cureți și să îți organizezi baia, ar trebui să arunci vechile produse cosmetice, machiajul, toate balsamurile, șampoanele, cremele etc. pe care nu le folosești și care au depășit deja data de expirare. Același lucru este valabil și pentru medicamente, dacă le țineți în baie.

Aruncă gunoiul

Unele femei păstrează un coș de gunoi în baie, unde obișnuiesc să arunce tampoanele de machiaj și alte gunoaie mici. Aruncați conținutul coșului de gunoi și faceți-i o curățenie bună. De asemenea, îl puteți dezinfecta cu un spray sau cu șervețele umede.

Îndepărtați petele de machiaj

Dacă există pete de machiaj , le puteți îndepărta cu ajutorul cremei de ras. Aceasta dizolvă uleiurile din care sunt făcute și ajută la îndepărtarea oricărei pete. Aplicați 1-2 pompe de cremă de ras pe pată și lăsați-o să acționeze timp de aproximativ 10-16 minute, apoi tamponați ușor cu un prosop curat. La final, clătiți cu apă călduță.

CITEȘTE ȘI: De ce să ții prosopul în altă parte decât în baie: Motivul principal pentru care baia e locul nepotrivit

Curăță murdăria acumulată în jurul bateriei și al chiuvetei

Poți folosi scobitori. Înfășurați o cârpă umedă în jurul bețișorului și curățați micile spații în care se depun murdăria și germenii nedoriți, recomandă actualno.com.

Comentarii: