LIFESTYLE

Bălanca și Burcea, divorț cu prelungiri! Explicațiile actorului și care e ultimul scandal dintre el și fosta

A trecut ceva timp de când Andreea Bălan și George Burcea au luat-o pe drumuri separate. Totuși, divorțul dintre cei doi foști soți n-a ajuns nici acum la final. Iar actorul are o explicație pentru această situație.

”În ceea ce privește divorțul, procesul a durat așa de mult pentru că Buftea e foarte departe de București, iar informațiile ajung acolo distorsionate, aș putea spune că așa mult prea prea distorsionate față de adevăr’, a spus George Burcea.

”Am doi copii minunați, două fetițe sănătoase. Este important ca atât ea, cât și eu să ne vedem de interesele copiilor că asta este cel mai important acum în relația noastră.

Slavă cerului, de două luni mi se permite să iau fetițele în fiecare weekend la mine, în apartament unde stau. Le iau de la grădiniță și le aduc acasă duminică seara”, a mai spus Burcea în cadrul emisiunii „În oglindă”.

CITEȘTE ȘI: Legea BACȘIȘULUI în lume: reguli, procente și unde nu trebuie să-l dai

Vrea să o dea în judecată pe Viviana!

George Burcea a mai mărturisit și că de ceva timp, mai exact de două luni, reușește să fie alături de fetițele sale. Clara și Ella vin la el în vizită, în fiecare final de săptămână.

Doar că în ultimul weekend în care fetițele au mers în vizită la tatăl lor a apărut în peisaj și Viviana Sposub, actuala iubită a bărbatului. S-au distrat împreună, iar câteva imagini au ajuns și în mediul online, iar Andreea Bălan a reacționat imediat.

Actorul a publicat mai multe filmuleţe pe pagina sa de Instagram, iar acestea au fost repostate și de către Viviana Sposub pe pagina ei, însă după câteva ore au fost șterse. Motivul ar fi fost chiar Andreea Bălan. Mai exact, artista a fost extrem de deranjată de faptul că imagini cu fetițele ei au ajuns pe pagina fostei asistente tv. Pe care ar fi amenințat-o chiar cu… tribunalul!

 

 

Comentarii: