LIFESTYLE

Gigi Becali i-a sărit în ajutor! Actrița Anca Pandrea recunoaște, gestul a surprins-o total!

După toate problemele de sănătate îndurate în ultima vreme, fix asta îi mai lipsea Ancăi Pandrea. Văduva lui Iurie Darie, ajunsă la vârsta de 75 de ani, este izolată la domiciliu, după ce a fost infectată cu noul coronavirus.

Și nu a fost deloc ușor. Pentru că boala a slăbit-o foarte tare, iar din acest motiv, actrița a mărturisit că s-a dezechilibrat în casă, a căzut și s-a lovit crunt.

CITEȘTE ȘI: Ce trebuie să faci pentru a avea un creier mai eficient. Cele două activități recomandate de specialiști

A leșinat pe stradă

Îndrăgita artistă, care locuiește singură de atâta amar de vreme, a povestit și cum s-a întâmplat de a căpătat virusul care face ravagii de un an și ceva pe întreaga planetă. Anca Pandrea a mai spus și că a avut parte de o mare surpriză, pentru că i-au sărit în ajutor oamenii la care nici nu s-ar fi gândit.

„ Am fost plecată cu taxiul la mai multe spitale, ca să-mi fac un set de analize. Pe drum cred că m-am îmbolnăvit, probabil că am luat virusul din aer. Mi-a fost foarte rău, am căzut în casă, m-am lovit foarte rău şi sunt plină de vânătăi.

Şi prietenii mei au avut probleme. Acum sunt acasă. M-a sunat Gigi Becali, ca să mă întrebe dacă am nevoie de ceva şi m-a ajutat cu medicamente”, a spus Anca Pandea, pentru click.ro.

Actrița s-a mai confruntat cu probleme mari de sănătate și în septembrie. Anca Pandrea a mers în pelerinaj la o mănăstire, s-a simțit rău și a leșinat pe stradă, apoi a fost dusă de urgență la spital.

 

 

 

Comentarii: