NUTRITIE SANATATE

Băutura care te scapă de paraziți intestinali: Trebuie să o bei dimineața pe stomacul gol

Băutura care te scapă de paraziți intestinali: Trebuie să o bei dimineața pe stomacul gol. Consumul unei băuturi dimineața curăță organismul de paraziți , ajută în cazul umflăturilor și al durerilor de rinichi. În acest scop, este necesar să beți în fiecare dimineață un pahar de apă cu miere.

Băutura care te scapă de paraziți intestinali: Trebuie să o bei dimineața pe stomacul gol

Este ușor de preparat: diluați 1 lingură de miere într-un pahar de apă caldă. Se amestecă totul bine și se bea pe stomacul gol.

Ce probleme de sănătate elimină apa cu miere?

Dacă bei apă cu miere în fiecare zi, atunci: funcționarea tuturor organelor gastrointestinale se va îmbunătăți imunitatea ta va fi întărită organismul tău va fi curățat de paraziți ficatul tău va deveni mai capabil să facă față responsabilităților sale „atribuite” inflamația din rinichi va dispărea digestia și apetitul se vor îmbunătăți starea pielii și a părului tău.

CITEȘTE ȘI: Medicii recomandă: De ce să îți începi ziua cu un pahar cu apă – Bolile de care te protejează

Consumul de apă cu miere poate fi benefic din următoarele motive: favorizează pierderea în greutate, mai ales dacă este consumată în locul băuturilor zaharoase cu un conținut ridicat de zahăr sau cofeină. Menține nivelul de lichide din organism.

Îmbunătățește digestia, combate constipația și simptomele de reflux acid. Ameliorează durerile de gât și calmează tusea. Apa cu miere poate fi o alternativă mai naturală la siropurile și pastiluțele pentru tuse. Îmbunătățește calitatea somnului datorită conținutului său de carbohidrați, care eliberează neurotransmițătorul calmant serotonina.

Reduce umflăturile. Combate greața (mai ales dacă adăugați ghimbir). Întărește sistemul imunitar, combate stresul oxidativ (în special mierea crudă și mierea de manuka, care au proprietăți antioxidante și antimicrobiene puternice).

Combate simptomele de alergie. Mierea, în special cea de producție locală, conține enzime și alți compuși care ajută organismul să se obișnuiască cu alergenii, inclusiv cu polenul. Băutura oferă o explozie de energie, de exemplu înainte de antrenament, datorită prezenței zaharurilor și carbohidraților.

Mierea scurtează chiar și perioada de recuperare și ajută la întărirea oaselor, relatează The Health Site.

Consumul ei ajută la normalizarea nivelului de colesterol prin creșterea nivelului de colesterol „bun” HDL.

Apa cu miere ajută la arderea grăsimii de pe burtă? Sau zahărul din ea nu face decât să contribuie la creșterea în greutate?

Cu moderație, apa cu miere vă poate ajuta să vă mențineți o greutate sănătoasă sau chiar să slăbiți. Astfel, o porție de apă cu miere conține 6-12 grame de zahăr și 25-50 de calorii, în timp ce apa minerală conține aproximativ 30 de grame de zahăr și mai mult de 100 de calorii.

CITEȘTE ȘI: Ce se întâmplă cu inima persoanelor care beau 5 pahare de apă pe zi?

De obicei, consumul de apă suficientă ajută la controlul apetitului și la reducerea poftelor alimentare. Unii oameni consideră că a bea multă apă îi ajută să se simtă sătui și previne balonarea.

Atunci când este combinată cu scorțișoară, mierea menține nivelul normal al zahărului din sânge și combate alergiile, deoarece scorțișoara este bogată în polifenoli și alți antioxidanți. În plus, scorțișoara are efecte antiinflamatorii, antidiabetice, antimicrobiene, anticancerigene și de scădere a lipidelor.

Comentarii: