LIFESTYLE

Becali recunoaște: ”Toată comuna am avut Covid 19, i-am vindecat pe toți!”

După ce anunțase că se retrage din viața publică, Gigi Becali a revenit cu o serie de declarații care par să confirme zvonurile cum că milionarul din Pipera ar fi făcut pasul înapoi fiindcă ar fi fost infectat cu coronavirus.

Gigi nu recunoaște asta, însă mărturisește că mama lui a avut COVID 19, la fel și verii lui. ”De la mama mea, o femeie în vârstă de 90 de ani, până la verii Giovani şi Victor Becali, dar şi şoferi şi femei de serviciu, toţi au avut coronavirus.

Numai pe mine m-a ferit Dumnezeu”, a dezvăluit Becali, care a mai adăugat. ”Mama mea nu are nimic, e vindecată, are 90 de ani, e vindecată de două luni. Am avut aproape toată comuna bolnavă.”

CITEȘTE ȘI: Vești proaste despre coronavirus: Pericolul din unele locuri e mai mare decât se credea

Vrea să aducă medicamente din India!

Becali a mai anunțat ieri că va face toate demersurile pentru a putea aduce medicamente din India și Rusia, care i-ar putea ajuta pe pacienții infectați cu COVID-19.

”Vreau să aduc nişte medicamente din India, pentru că virusul ăsta e un fleac. Au avut zeci de persoane pe care i-am vindecat.

Ei mor fiindcă stau fără niciun tratament două, trei săptămâni. Eu vreau să aduc medicamente din India, Favipiravirul, sau Arbidolul din Rusia.

Eu cumpăr medicamentele, le pun în farmaciile din România fără adaos, ca să putem salva oamenii. Ei ştiu doar de paracetamol. Băi, nu trece cu paracetamol”, a spus Gigi Becali, însă medicamentul pe care Gigi Becali vrea să-l aducă în România, Arbidol, nu este pe lista pentru tratament aprobată de Ministerul Sănătății.

 

 

 

 

 

 

Comentarii: