LIFESTYLE

Bendeac, după ce a aflat lumea că a avut Covid: ”Parcă umblam pe stradă cu capul la sicriu deschis!”

Mihai Bendeac a iscat multe controverse când a făcut anunțul cum că ar fi fost infectat cu noul coronavirus. Se întâmpla într-o perioadă în care nu apăruse ”epidemia” de vedete infectate, dar chiar și așa, mulți l-au privit cu suspiciune pe juratul de la ”IUmor” când a decis să dea cărțile pe față.

Celebrul comediant susține că perioada de după anunț că a fost extrem de dificil de gestionat pentru că oamenii și-au schimbat comportamentul față de el. Era privit ciudat pe stradă, oamenii se mai uitau urât, ba chiar unii chiar se fereau și erau foarte panicați.

”Întâlneam trei tipologii de oameni. Îi întâlneam pe cei care se uitau la mine cum se uită babele la mort, adică ziceai că umblu pe stradă cu capacul de la sicriu deschis, mai era a doua categorie de oameni care mă priveau extrem de circumspecți și se și fereau puțin, și altă categorie care lua totul extrem de normal”, a spus Mihai Bendeac pentru antena3.ro.

CITEȘTE ȘI: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

Mulți au preferat să ascundă…

Mihai Bendeac este de convins că de teama acestor experiențe, există foarte multe persoane care au fost infectate cu virusul ucigaș și au preferat să ascundă acest lucru.

În acest sens, actorul face un apel la cei care își doresc să vină la teatru în această perioadă, dar prezintă simptome ale noului coronavirus: să stea mai bine acasă, deoarece regulile trebuiesc respectate.

”Sunt foarte mulți care au trecut prin boală și n-au spus nimănui, sunt alții care și-ar dori ca să scape. Dar dacă își doresc cu adevărat să nu vină la teatru, pentru că aici chiar se respectă niște norme”, a mai zis Bendeac.

 

 

 

 

Comentarii: