LIFESTYLE

Oana Lis spune, în sfârșit, adevărul! De ce n-a făcut niciodată copil cu fostul primar

În ultima vreme, Oana Lis și-a tot exprimat dorința acută de a fi mamă. Nu pe cale naturală, pentru că la cei 76 de ani ai lui Viorel, ar fi probabil puțin mai dificil.

Dar oare de ce, după atâția ani de mariaj, nu s-a legat nimic în cea de-a doua căsnicie a fostului edil general al Capitalei, deși își luase nevastă tânără?

Oana Lis a dezvăluit recent care au fost adevăratele motive, care nu țin nici de sănătate, nici de altceva, ci pur și simplu ea nu a fost hotărâtă să aibă un copil.

”Eu nu sunt oricum infertilă nici la vârsta mea. N-am făcut copii până acum că nu am fost pregătită cu adevărat. Că găseam eu o cale. Chiar de la o emisiune au vrut să-mi plătească o inseminare… Consider că dacă îl faci, trebuie să te ocupi așa cum trebuie de el”, a mărturisit Oana Lis.

CITEȘTE ȘI: Marile secrete ale bărbaţilor: Lucrurile pe care le fac, dar nu le vor recunoaşte niciodată

Pandemia i-a stricat planul cu adopția

Acum Oana Lis nu doar că se simte pregătită să aibă un copil, dar s-a și apucat să facă demersuri în acest sens. Nu apelează la fertilizare in vitro, ci vrea să înfieze. În primăvară, ar fi început deja procedurile pentru a adopta un copil și doar pandemia a împiedicat finalizarea acțiunii.

”Eu mai aveam de depus un singur act și, din păcate, pentru că actul ăsta trebuie să îl iau și eu și Viorel, cum nu am putut ieși cu el din casă, se amână cu dosarul de adopție. Dar eu nu renunț.

Nu mai e un vis, este deja un plan. Nu renunț, pentru că sunt convinsă că undeva este deja un copil pentru care eu o să fiu mămica lui”, a spus Oana Lis într-o emisiune tv, dând astfeld e ănțeles că nu se gândește să adopte un bebeluș.

 

 

 

 

 

Comentarii: