LIFESTYLE

Bernadette Szocs si Ovidiu Ionescu, secretele unui cuplu vechi de zece ani!

La Jocurile Olimpice de la Tokyo, în proba de dublu mixt, probă introdusă pentru prima oară în concurs la această olimpiadă, Ovidiu Ionescu și Bernadette Szocs au ocupat locul 5.

Până la Ovidiu, Berni a renunțat la mai mulți colegi, inclusiv la fratele ei. „Cu fratele meu am ieșit campioni naționali, dar nu mi-a fost ușor să joc alături de el, că de multe ori ne certam. Așa este între frați”, spune frumoasa jucătoare.

Ovidiu e mândru că face echipă cu o sportivă de valoarea lui Szocs. „Bernie este Top 4 European, eu sunt privilegiat să joc cu ea”, o laudă experimentatul sportiv.

CITEȘTE ȘI: Cât de indicate sunt, de fapt, exercițiile CU GREUTAȚI /STUDIU

Își spun la fel, „micinas”

Prieteni atât la masa de joc cât și în afara ei, Berni și Ovidiu se adresează unul altuia cu același apelativ.

„La început, Berni în loc să mă întrebe ce faci în românește, mă întreba în ungurește, ” micinas”. Și eu ca să fac glume cu ea, i-am spus la fel”, povestește Ovidiu. „L-am trecut în telefon exact cum scrie și cum pronunță el în românește. Mi se pare foarte drăguț”, completează Berni.

Ovidiu vrea să facă pereche cu Bernie mulți ani de acum înainte. „Eu mai joc încă 10 ani, acum depinde de ea. Nu știu când o să vină copilașul, acum detaliile astea nu le pot negocia cu Bernie, dar o susțin în tot ceea ce face”, spune jucătorul de 31 de ani.

 Când vrea să îl mai enerveze, Bernie mai glumește cu Ovidiu. „Să vină Ma Long și să îmi ceară să jucăm împreună, dar nici așa. Ovidiu este colegul și prietenul meu și facem cea mai bună echipă împreună”, recunoaște însă simpatica sportivă.

Comentarii: