LIFESTYLE

Berni a primit cadoul perfect de sărbători!

Inima lui Bernadette Szocs este cucerită definitiv! De aproape o lună, una dintre cele mai bune jucătoare de tenis de masă din România este posesoarea unui patruped de care sportiva nu se desparte nici la antrenamente.

Cățelul este din rasa Pomeranian, iar când l-a primit, nu cântarea mai mult de 500 de grame. „Mi l-a făcut cadou de Crăciun prietenul meu și este cel mai frumos dar pe care l-am primit până acum!”, mărturisește Bernadette, mare iubitoare de animale.

Acasă la Târgu Mureș, mai are o cățelușă primită de la fratele ei, în urmă 10 ani.  „O am și pe Prințesa care e deja bătrânică, are 10 ani. De sărbători am fost la ai mei, i l-am prezentat pe fratele ei, pe Moxy și chiar s-au înțeles bine, la început i-a fost greu să accepte un alt cățel în casă dar în final, s-a obișnuit cu el”, povestește Berni.

Pentru că îi este foarte greu să îl lase singur în casă atunci când merge la antrenamente, sportiva îl ia cu ea. „E băiețelul meu, e foarte cuminte, stă în căsuța lui și nu deranjează pe nimeni. Îl iubesc de nu mai pot!”, zâmbește cea mai sexy jucătoare de tenis de masă.

CITEȘTE ȘI: TRUC genial! Ce se întâmplă dacă pui o MONEDĂ DE 5 BANI în vaza cu flori

Trage medalii la europene, mondiale și olimpiadă

Pe plan profesional, sportivei îi merge foarte bine. De puțin timp, s-a mutat la București, pentru a se pregăti la clubul la care este legitimate, Steaua.

„Îmi place la București, doar că îmi este greu cu aglomerația, încă nu m-am obișnuit”, spune Berni, care așteaptă cu nerăbdare competițiile din 2021 și mai ales Jocurile Olimpice de la Tokyo.

„Este un an foarte greu, anul cu Jocurile Olimpice, cea mai mare competiție sportivă din lume, unde îmi doresc o medalie! Mai avem campionatul european  și vreau să ies campioană europeană. Apoi campionatul mondial, unde mi-aș dori o medalie”, este anunțul făcut de campioană.

Bernadette Szocz este dublă campioană europeană cu echipa României în 2017 și 2019, de 3 ori vicecampioană europeană cu echipa României, a obținut două medalii de argint la dublu mixt cu Ovidiu Ionescu, la Jocurile Europene de la Minsk din 2019, a participat cu echipa României la Olimpiada de la Rio din 2016.

 

 

 

 

 

Comentarii: